20.09.2021  |  IT

Bruger I meget tid på at regne tilbud?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Tendensen mod et stigende antal individuelle løsninger gør det mere ressourcekrævende at beregne tilbud og kvalitetssikre stamdata. Så hvordan lever I op til kravene i en tid, hvor I skal levere priser og varer hurtigere - og samtidig være fleksible?

Bedre skalering. Bedre kvalitet. Hurtigere.

Tendensen mod et stigende antal individuelle løsninger gør det sværere at skalere forretningen og kræver samtidigt knivskarp håndtering af mange nye stamdata.

Samtidig kræver det flere tunge ressourcer at beregne tilbud og kvalitetssikre stamdata ud fra kundeønskerne og det mulige i produktionen. Det giver lange svartider.

Så hvordan lever du op til alle kravene i en tid, hvor du skal levere priser og varer hurtigere, mere præcist – og samtidig være ultra fleksibel?

Med sammenhængende data integreret i forretningssystemerne bliver det enkelt at kalkulere varianter og tilbud - med efterfølgende automatisk integration til salgsordre, lagerlister, faktura mv.

Specialudviklet kalkulationsmodul til produktionsvirksomheder:
Nu er det muligt at få nem og smart kalkulation af nye emner ud fra råvarebehov, ressource, maskintid og tillæg som fragt og indirekte omkostningstillæg. Alt sammen sker i en overskuelig funktion i Dynamics 365 Business Central, der skaber de nødvendige stamdata til at oprette varestamdata samt beregne kost og salgspriser og dermed også oprette tilbud ved flere mængder.

Vær med på webinar om kalkulation og varianter i produktionsvirksomheder:

  • Kalkulerer du til et projekt så skabes en baseline budgetversion, så se her hvor du kan styre følgende stadier: tilbud, ordrer og afsluttet.
  • Se hvordan projektbudgetter anvender budget- og rapporteringsstrukturer, der er fastlagt i overensstemmelse med jeres rapportering og opfølgning.
  • Se hvordan der er tilgang til tidligere projekters historik, og der kan kopieres herfra til budgetter, ligesom det er muligt at følge op på anvendt tid og materialer/køb, der vedrører salgsfasen.
  • Se hvordan projekttilbud kan flettes med Word-skabeloner og dermed danne udgangspunkt for det endelige tilbud til kunden.

     

Udregner i mange tilbud og går tendensen i jeres ordrer mod flere individuelt konfigurerede løsninger baseret på basismodeller - så kan I opnå meget store besparelser med modulerne til Kalkulation og Variantkonfiguration. Få et overblik over fordelene ved branchespecifikke moduler til produktionsvirksomheder:

WEBINAR PÅ TORSDAG DEN 22. SEPTEMBER KL. 12.30 - ONLINE

Mere fra Bredana Solutions A/S

Bredana Solutions A/S

https://www.bredanasolutions.dk/

Med over 30 års ekspertise fra branchen, optimerer og digitaliserer vi arbejdsgange og processer med Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV), Sales & Marketing (CRM) og Field Service. Kernen i vores virksomhed er, at vi forstår din forretning - og derfor er mange af vores konsulenter hentet fra industrien, hvor de selv har arbejdet med produktion, logistik eller…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere