21.06.2017  |  IT

Bredana Soutions lancerer Dynamics NAV til logistiktunge virksomheder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vores standardløsning til logistiktunge virksomheder (handel) giver fordele og værdi gennem hele værdikæden. Den byder på en række smarte løsninger, der gør arbejdsgange nemmere og mere effektive.

Hvis I står over for at skulle opdatere jeres ERP løsning, er en af mulighederne Bredana Solutions Dynamics NAV løsning til logistiktunge virksomheder.

Den er i standardudgaven tilpasset netop de behov, der er fælles for langt de fleste virksomheder i branchen. Det betyder, at der er brug for langt færre tilpasninger og "ekstraudstyr", og at det er langt nemmere og billigere at opgradere til nye versioner.

Løsningen bygger på vores viden og erfaring fra implementeringer af ERP i virksomheder, hvor optimering af logistikken er afgørende for at nå strategiske og finansielle mål.

Den udstyrer medarbejderne med de mest moderne IT værktøjer, og løsningen kan naturligvis tilgås fra alle mobile enheder.

Dynamics NAV til logistiktunge virksomheder sikrer blandt andet

  • Nem og fleksibel oprettelse og styring af tilbud
  • Effektiv ordreoprettelse
  • Indkøbsdisponering med salgshistorik
  • Optimal plukke- og forsendelsesplanlgning fra "lagerchefens cockpit"
  • Rationel palle- og placeringstyring
  • Plukning og forsendelse via håndscannere
  • Præcise nøgletal i BI løsning

Vil du høre mere om løsningen og se den præsenteret, har du mulighed for at melde dig til vores formiddagsseminar tirsdag den 26. september på Hotel Scandic i Kolding.

Program og tilmelding på www.bredana.dk/arrangementer

Mere fra Bredana Solutions A/S

Bredana Solutions A/S

https://www.bredanasolutions.dk/

Bredana har leveret IT løsninger til danske virksomheder i snart 30 år.Kernen i vores virksomhed er, at vi forstår jeres forretning.Bredana Solutions A/S er Microsoft Dynamics partnervirksomhed og har leveret IT løsninger til danske virksomheder i mere end 25 år. Kernen i vores virksomhed er, at vi forstår jeres forretning. De fleste af vores konsulenter er hentet fra industrien, hvor de…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere