03.10.2019 | Navnenyt

Bredana Axcite ansætter ny marketingchef

Bredana Axcite oplever en solid vækst, og har derfor valgt at ansætte en ny marketingchef som led i strategien om at styrke Bredana Axcites position i markedet.

Bredana Axcite har fået tilført nye marketingkræfter i kraft af Signe Møller Roholt, 35 år. Som marketingchef får hun ansvaret for Bredana Axcites kommunikation- og marketingaktiviteter.

Signe er uddannet cand.mag. i medievidenskab fra Aarhus Universite, og kommer fra en stilling som marketingchef fra Jyllands-Posten, hvor hun bl.a. har været ansvarlig for udvikling af marketing- og salgskampagner.

Signe skal være med til at øge opmærksomheden af Bredana Axcite i kundernes bevidsthed gennem en integreret marketingindsats, og sikre, at Bredana Axcite markedsføres i relevante kanaler for relevante målgrupper.

”Som marketingansvarlig er det jo en fornøjelse at få lov til at markedsføre et brand, som har en god, sammenhængende og reel fortælling hele vejen rundt. Hos Bredana Axcite kommer jeg til at arbejde i et professionelt IT-hus, som med vores forretningsforståelse, rådgivning og egenudviklede løsninger, har en unik tilgang til at optimere vores kunders forretningsprocesser på. Det skal vi naturligvis gøre endnu mere opmærksom på,” siger Signe.

Privat bor Signe i Viby J sammen med sin mand, Ulrik, og deres to piger, Agnes på 4 år og Karla på 1 år.

Læs flere nyheder fra Bredana Axcite her

Mere fra Bredana Axcite A/S

Bredana Axcite A/S

https://www.bredana-axcite.dk/

Bredana Axcite A/S er Microsoft Dynamics partnervirksomhed og har leveret IT løsninger til danske virksomheder i snart 30 år. Kernen i vores virksomhed er, at vi forstår jeres forretning. De fleste af vores konsulenter er hentet fra industrien, hvor de selv har arbejdet med produktion, logistik eller økonomi. Det betyder, at de kan tage dialogen med din virksomheds f…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere