07.04.2021 | Navnenyt

Bredana Axcite ansætter ny Marketing Manager

Bredana Axcite har ansat Laura Stouby som ny Marketing Manager, der fremover skal varetage markedsføringen af virksomheden over for relevante modtagere.

Laura, 28 år, er uddannet retoriker fra Aarhus Universitet med en BA i medievidenskab fra SDU. Hun har desuden læst Mass Media Communication på Texas State University. De seneste par år har hun arbejdet med alt fra strategisk afsæt til generel branding, PR og inbound marketing på hhv. kommunikations- og reklamebureau i Aarhus. 

Laura har en retorisk og narrativ tilgang til at understøtte, udbrede og udfolde Bredana Axcite-brandet, hvilket hun allerede er godt i gang med. 

”Det er en fornem opgave at skulle understøtte det stærke brand, som Bredana Axcite er. Selvom jeg ikke har været her længe, er det tydeligt, hvor meget specialistviden vi har in house. Det er en ren guldgrube, som jeg allerede har vildt travlt med at pakke ud og dele med omverdenen,” siger Laura. 

Det er ikke mere end en måned siden, Laura rykkede ind på kontoret i Aarhus. Alligevel har hun allerede fået et godt indtryk af sin nye arbejdsplads.

“Det er nogle meget dygtige og flinke kollegaer, jeg har mig. Jeg tror ærlig talt ikke, jeg kunne være endt et bedre sted,” afslutter hun.

Privat bor Laura i Aarhus med sin kæreste og sin hund.

Læs flere nyheder fra Bredana Axcite her.

Mere fra Bredana Axcite A/S

Bredana Axcite A/S

https://www.bredana-axcite.dk/

Bredana Axcite A/S er Microsoft Dynamics partnervirksomhed og har leveret IT løsninger til danske virksomheder i snart 30 år. Kernen i vores virksomhed er, at vi forstår jeres forretning. De fleste af vores konsulenter er hentet fra industrien, hvor de selv har arbejdet med produktion, logistik eller økonomi. Det betyder, at de kan tage dialogen med din virksomheds f…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere