13.09.2019 | Navnenyt

Bredana Axcite ansætter ny ERP Application Consultant

Alexander Marco Outzen, 25 år, er ansat som ERP Application Consultant hos Bredana Axcite.

Alexander kom til Bredana Axcite som studentermedhjælper i 2018, og er efter færdiggørelsen af sin kandidatgrad i Styring og Ledelse fra Syddansk Universitet i Kolding i sommers, blevet en fast del af konsulentteamet hos Bredana Axcite. Som ERP Application Consultant skal han med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations og Axcites egne moduler, hjælpe kunder med at optimere deres arbejdsgange. 

Trods sin unge alder, har Alexander de sidste fem år sideløbende med sin uddannelse beskæftiget sig med Supply Chain Management-processer og optimering heraf, bl.a. hos Union Engineering som studentermedhjælper, og sidenhen som studentermedhjælper hos Bredana Axcite. I løbet af den tid har Alexander opnået en god forståelse for det optimeringspotentiale et ERP-system giver mulighed for, som han ser frem til at bygge videre på. 

”Efter et år med fokus på interne opgaver, glæder jeg mig til at blive inddraget i mere kundeorienterede opgaver, der er med til at udfordre og udvikle mig som ERP-konsulent,” fortæller Alexander og fortsætter, ”Der er et kæmpe potentiale i Microsoft Dynamics 365-platformen, der kan udnyttes til styrke kundernes fysiske og systemmæssige processer, særligt relateret til Supply Chain Management, som jeg glæder mig til at prøve kræfter med."

”Udover at operere i en fed branche med et fedt produkt, så er der i Bredana et seriøst engagement og en høj faglig ekspertise, som jeg er glad for at være en del af,” slutter Alexander.  

Privat bor Alexander sammen med sin kæreste og bruger sin fritid på træning, familie og venner.

Besøg vores blog for mere nyt fra Bredana Axcite. 

Mere fra Bredana Axcite A/S

Bredana Axcite A/S

https://www.bredana.dk/

Bredana Axcite A/S er Microsoft Dynamics partnervirksomhed og har leveret IT løsninger til danske virksomheder i snart 30 år. Kernen i vores virksomhed er, at vi forstår jeres forretning. De fleste af vores konsulenter er hentet fra industrien, hvor de selv har arbejdet med produktion, logistik eller økonomi. Det betyder, at de kan tage dialogen med din virksomheds f…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere