Branchenyt

Branchenyt

Optilon hjælper med digitalisering af forsyningskæden

Når man gør processer selvdrevne kan den tid der ellers ville være brugt til at administrere den bruges til at analysere og træffe velinformerede beslutninger. Men hvordan er det at man kommer igang? Læs mere om hvordan Optilon tænker.

Indhold fra partner

Branchenyt

Kom til Transportjuridisk mødedag i Danske Speditører og hør om vejene til at undgå ekstraomkostninger ved skibsfart

Torsdag den 26. september 2019 holder Danske Speditører Transportjuridisk mødedag. I år handler det om en transportjuridisk udfordring, som det kan koste rigtig mange penge ikke at håndtere på den bedst mulige måde.

Indhold fra partner

Branchenyt

Industriens Pension købte ikonisk Aarhus-bygning

Industriens Pension har købt den karakteristiske Regina-bygning i det centrale Aarhus for et trecifret millionbeløb. Bygningen har over de seneste tre år undergået en gennemgribende renovering, som i april måned blev indstillet til årets Renover-pris.

Indhold fra partner

Branchenyt

Iceland Post øger antallet effektive leverancer med strategisk ruteplanlægning

Iceland Post øger antallet effektive leverancer med strategisk ruteplanlægning fra Descartes

Indhold fra partner

Branchenyt

Wall Street Journal: True Value Retools Hardware Supply Chain with JDA software solutions.

The supplier is remodeling its distribution network - adding JDA software technology to become nimbler in a competitive home-improvement market.

Indhold fra partner

Branchenyt

Bliver selvscanning en succes?

Selvscanning ved udgangskassen er allerede blevet hverdag for os i alt fra Føtex til IKEA, og nu er næste bølge af selvbetjening i supermarkederne i gang.

Indhold fra partner

Branchenyt

AGR Nordic valgt som leverandør af Cykelpartner.dk nye indkøbs og forecasting løsning.

AGR Nordics Inventory Optimiser og stærke forecasting løsning, skal bane vejen for nemmere indkøb og advisering hos Cykelpartner.dk.

Indhold fra partner

Branchenyt

Gratis webinar: EDI-integration til Dynamics 365

Hent en gratis demo af TrueCommerces EDI-integrationsmodul til Dynamics 365, og hør om alle fordelene.

Indhold fra partner

Branchenyt

Optilon hjalp Thule med at gå fra decentraliseret til central planlægning

Producenten Thule blev hjulpet godt på vej af Optilon da de skulle gå fra en decentraliseret, meget manuel planlægningsproces, til en der var styret fra centralt hold. Samtidig var der et behov for en større grad af automatisering. Læs mere om rejsen.

Indhold fra partner

Branchenyt

Brambles bliver sponsor af FoodBank Leadership Institute

Logistikgiganten vil hjælpe med at uddanne fødevarebanker verden over i effektivisering af fødevareindsamlingen og best practices.

Indhold fra partner

Branchenyt

DSV færdiggør Panalpina-handel

I dag gennemfører DSV handlen med de sidste aktier, og sætter dermed punktum for opkøbet af Panalpina, der nu formelt (om end ikke praktisk) er inkluderet i selskabet, der af samme årsag ventes at skifte navn til DSV Panalpina A/S.

Branchenyt

Coop Danmark styrker sin planlægningsstrategi med RELEX

Coop Danmark øger kommunikation og gennemsigtighed imellem deres butikker og hovedkontoret for at forbedre vareforsyning og planogram implementering, mens de styrker deres position som en af Danmarks største detailvirksomheder.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere