Branchenyt

Branchenyt

Ny aftale sætter fart i produktion af grøn brint

En partnerskabsaftale om grøn brint, som er indgået mellem USA og Danmark, vil placere begge lande i førerfeltet, når det handler om at producere fremtidens grønne brændstoffer til lastbiler, skibe og fly, mener Green Power Denmark.

Branchenyt

Vigtige sektorer møder stadig ikke op til jobmesser for datalogi

Når det kommer til detailhandlen som arbejdsgiver inden for datalogi, kan man sige, at sektoren i øjeblikket ikke er på radaren hos de bedste talenter i branchen. Faktisk er organisationer inden for dette område endnu ikke rigtig dukket op på jobmesser.

Indhold fra partner

Branchenyt

Carousel Logistics annoncerer opkøb af Alltrans og styrker sin tilstedeværelse i Irland

Paneuropæiske specialist i kritisk servicelogistik, Carousel Logistics, en del af DANX Carousel Group, er glade for at annoncere opkøbet af irske full-service transport- og logistikvirksomhed, Alltrans. Opkøbet spiller en vigtig rolle i at styrke Carousels operation i Irland samt Vesteuropa og støtter DANX Carousel groups ambition om at blive den europæiske leder inden for tidskritisk In-night logistik.

Indhold fra partner

Branchenyt

Fearless Females: Brewing Female Leadership

In this DIVE In blog, Inge Keymolen, Director of Digital Transformation Logistics at AB InBev, shares her thoughts on diversity and inclusion, personal anecdotes, and advice to reach your goals in our “Fearless Females of Supply Chain” Blue Yonder Live.

Indhold fra partner

Branchenyt

Om få år flyver vi med grønt brændstof

Danske producenter vil kunne levere mindst 500 millioner liter grønt brændstof til luftfarten i 2030. Det kan dække de 30 millioner liter, som bliver brugt ved indenrigsflyvninger, og en betydelig del af de omtrent 1200 millioner liter som forbruges af fly, som flyver ind og ud af Danmark. Det viser en rapport udarbejdet af en bred vifte af virksomheder – fra flyselskaber og lufthavne til producenter af flybrændstof gennem Power-to-X.

Branchenyt

Danske eksportvirksomheder er mindre optimistiske

Danske eksportvirksomheder må sætte priserne op. Det skruer forventningerne ned. Europæiske forbrugere bliver ramt på købekraften. Det rammer virksomhederne på efterspørgslen.

Branchenyt

Breakfast Club: Vareforsyningschef fra Carl Ras holder indlæg om MOQ vs. EOQ.

Vi har kun 5-6 pladser. Vil du have inspiration til hvordan du arbejder med MOQ og EOQ, så varebeholdningen og økonomien hænger sammen? Så sæt X i kalenderen den 4. oktober.

Indhold fra partner

Branchenyt

Dagrofa vælger RELEX Solutions til at optimere forecast og replenishment

Dagrofa, en af Danmarks største dagligvarekoncerner med over 500 butikker, indgår samarbejde med RELEX Solutions, leverandør af samlede supply chain- og detailplanlægningsløsninger.

Indhold fra partner

Branchenyt

3 e-commerce tendenser, der er værd at holde øje med

For nyligt udkom E-handelsanalysen fra Dansk Erhverv for første halvår 2022. Med Coronakrisen som et forhåbentlig overstået kapitel, baner nye tal i analysen vejen frem for nye tendenser og en udvikling, som bestemt er værd at holde øje med.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Lemvigh-Müller har fået helt nye håndterminaler og scan-selv i butikken fungerer nu optimalt

Læs med her hvis du vil vide, hvordan Lemvigh-Müller A/S projekt med at få udskiftet deres gamle CK3 scannere og meget mere forløb.

Indhold fra partner

Branchenyt

Skæv støtteordning får industridirektør til at tøve med solcelleinvestering

Ålsrode Smede & Maskinfabrik har tænkt energibesparelse ind i hvert led af produktionen. Næste skridt er solceller på taget. Men direktør Brian Basse undrer sig over, at mens landbruget får masser af støtte til solceller, må industrien selv punge ud.

Branchenyt

Ny type robotlager målrettet SMV’ere

Blue Robot er markedets nyeste og mest innovative løsning til opbevaring og plukning af produkter til ordrehåndtering og produktion i små og mellemstore virksomheder.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere