Branchenyt

Branchenyt

JDA outpaces the competition in the 2019 Nucleus Research Workforce Management Value Matrix

Nucleus Research has scored JDA® Workforce Management the highest among all vendors in usability and a leading vendor in the Facilitator. This is the third year in a row as highest ranking in usability, outpacing the competition.

Indhold fra partner

Branchenyt

Indspark: Excel og regneark er outdated

Branchenyt

Nyheder hos Safezone Nordic

Vi fortsætter med at udvikle produktprogrammet - tilpasser til kundernes behov. “workplace Safety”

Indhold fra partner

Branchenyt

Danske Havne øger sit fokus på grøn omstilling

Danske Havne skærper sit fokus på klimaaftrykket og introducerer flere tiltag, der skal bidrage til den grønne omstilling.

Branchenyt

Transportbranchen beder EU om penge til grøn omstilling

En sammenslutning af organisationer inden for transportbranchen, der bl.a. tæller skibsejerorganisationen ECSA, opfordrer EU til finansielt at støtte overgangen til et klimaneutralt og grønt transportsystem.

Branchenyt

Europris vælger shuttle løsning fra Swisslog

Europris, Norges førende lavpriskæde, har valgt Swisslog som partner til levering af et shuttle system til letgods på virksomhedens centrallager i Moss i Norge. Swisslog er også blevet valgt som automationspartner til det nye, automatiserede centrallager,

Indhold fra partner

Branchenyt

Det blå Danmark mangler arbejdskraft, men har svært ved at tiltrække kvinder

På trods af, at et stigende aldersgennemsnit snart kan betyde, at der mangler arbejde i de danske havne, rederier og i den maritime industri, så har industrien fortsat svært ved at tiltrække kvinder. Det vil brancheorganisationer dog meget gerne have lavet om på.

Branchenyt

Svenske Einride henter 170 mio. kr. til indtog på det amerikanske marked

Med den netop afsluttede serie A-investeringsrunde har pod-virksomheden nu penge til at realisere sine mål, der ifølge grundlægger Robert Falck, både tæller udvidelse til USA, at levere på den teknologisk køreplan og at imødekomme den stigende efterspørgsel.

Branchenyt

Case: Smarte billetløsninger til danske fodboldklubber spa-rer tid og skaber øget loyalitet

Delfi Technologies og NewC løser i samarbejde behovet for en effektiv billethåndtering og adgangskon-trol, som binder online og fysiske kanaler sammen og i sidste ende bidrager til øget loyalitet hos DBU og fodboldklubber i den danske Superliga.

Indhold fra partner

Branchenyt

Første ordre sendt afsted fra ny pakke-robot til 80 millioner kroner

Fredag 11. oktober var en milepæl i DKI Logistics A/S’ historie, da virksomheden tog et kvantespring ind i fremtiden.

Indhold fra partner

Branchenyt

Logistik-nykommeren Zimply Solved investerer i en AutoStore®-løsning fra Swisslog

Logistikvirksomheden Zimply Solved har valgt Swisslog som automationsleverandør til sit nye lager i Värnamo. Som et første skridt har man besluttet at investere i en AutoStore®-løsning med tilhørende banesystem og plukkestationer.

Indhold fra partner

Branchenyt

Video case: STARK GROUP vælger sky-baseret ruteplanlægning fra Descartes

STARK GROUP operate in a very competitive market, on time transport and deliveries is therefor an important service to be provided to customers in an efficient way.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere