Branchenyt

Branchenyt

Bestil dit nye containernet - med dit personlige login

Udover containernet finder du mere end 10.000 produkter på vores hjemmeside! Har endnu ikke et login? Så er der masser af fordele bl.a. nem adgang til alle dine certifikater og meget mere!

Indhold fra partner

Branchenyt

Gratis webinar | Optimering af lager og supply chain med Slimstock

Tirsdag d.6 oktober afholder vi et gratis webinar, hvor du kan høre hvordan du kan skabe ekstra værdo fpr din virksomhed.

Indhold fra partner

Branchenyt

Flere kvinder studerer IT, teknik og robotter

Kvinder har været underrepræsenteret på ’STEM-uddannelserne’, men ændringer er undervejs. Særligt arbejdet med udvikling af IT-systemer, softwareudvikling og app-udvikling trækker kvinderne til.

Branchenyt

Den tyske dagligvaregigant REWE vælger RELEX til optimering af butikshylderne

Tysklands anden største dagligvarekæde REWE indleder samarbejde med RELEX Solutions, udbyder af planlægningsløsninger til detailhandlen, for at kunne lave automatiserede butiksspecifikke planogrammer.

Indhold fra partner

Branchenyt

Amerikanske logistikvirksomheder opruster mere end sædvanligt op til jul

2020 har været et succes-år for netbutikker og de virksomheder, som leverer pakkerne til de mange forbrugere. Hver dag har føltes som Black Friday. Op til julesæsonen ansætter både Amazon, UPS og Fedex derfor endnu flere nye medarbejdere end, de plejer. Nogle af dem midlertidigt – andre permanent.

Branchenyt

Robotter hjælper sundhedsvæsenet i kampen mod Covid-19

Coronakrisen gør mange ting meget sværere – og mere usikre – end de ellers er. Men teknologiske løsninger letter vores arbejds- og dagligliv trods ofte skærpede myndighedskrav, lokale nedlukninger og det fortsatte behov for social distancering.

Indhold fra partner

Branchenyt

Truckens vigtigste ergonomiske og sikkerhedsmæssige funktioner

Du kan bruge meget tid på at holde omkostningerne nede på dit lager. Men når det kommer til de samlede omkostninger ved at eje en truck eller lagermaskine i hele dens levetid, er det normalt truckoperatøren, som udgør den største og dyreste faktor.

Indhold fra partner

Branchenyt

Du skulle seriøst overveje det - hvis du ikke har et!

Med et login til fyns-kran.dk får du:

Indhold fra partner

Branchenyt

Bruger du løftegrej hver dag?

Men du kender ikke rigtig lovgivningen ELLER måske ved du ikke 100%, hvad man skal være opmærksom på, når du eller dine medarbejdere anvender jeres løftegrej?

Indhold fra partner

Branchenyt

Transport-udspil er dyrere – ikke grønnere

Danske Speditører er kritiske overfor regeringens CO2-udspil, der lægger regningen for elbilerne for fødderne af transportbranchen - det bliver dyrere for branchen, dyrere for kunderne og ingenlunde grønnere for samfundet.

Indhold fra partner

Branchenyt

Så nemt er det med vores EasyCert-App! Fyns Kran Udstyr A/S

Download dine certifkater, på et øjeblik, uden bøvl og trælse systemer!

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Ny legetøjskæde i stærkt samarbejde

Kids Coolshop buldrer frem med nye legetøjsbutikker i et presset marked,. Kæden får installeret elektroniske prisskilte i de fysiske butikker. Prisskiltene er koblet til en stærk e-handelsmotor og skal være med til at sikre konkurrencedygtige priser.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere