Branchenyt

Branchenyt

3 trends din netbutik vil møde i 2021

Ifølge tre eksperter vil 2021 fortsætte i 2020’s fodspor, når det kommer til e-handel. Her skitserer tre trends, der kommer til at dominere i det kommende år, samt én der formentlig ikke gør.

Branchenyt

Slimstock er rykket i nye lokaler

Slimstock er fra nytårsskiftet officielt rykket i nye og lækre lokaler i kontorhotellet Tower77.

Indhold fra partner

Branchenyt

Element Logic skal levere stort AutoStore-robotlager til Sanistål

Sanistål har indgået en aftale med Element Logic om levering af et stort og højteknologisk AutoStore-robotlager. Investeringen vil effektivisere Saniståls lager og skabe plads til fortsat vækst.

Indhold fra partner

Branchenyt

JAN 27 - Live Webinar - Intelligent Inventory & Omni-Fulfillment to Accelerate Sales and Profits

The pandemic has brought dramatic changes to the retail industry and accelerated trends in consumer behavior that were already underway. Customers are taking advantage of buy online pick up in store (BOPIS), curbside pick-up and expanded delivery options

Indhold fra partner

Branchenyt

Furnipart A/S har valgt Slim4

Furnipart A/S har valgt Slim4 som deres fremtidige platform til efterspørgselsforecasting og optimering af indkøbsfunktionen.

Indhold fra partner

Branchenyt

Konventionalbod - fordele og ulemper

Brugen af konventionalbod er udbredt i kommercielle kontrakter som alternativ til en almindelig adgang til at kræve erstatning. Der er flere fordele ved dette, men man bør også være opmærksom på en række ulemper ved brug af konventionalbod.

Indhold fra partner

Branchenyt

Lyt til to nye levende samtaler om SCM på scm.dk

SCM Agendaen er navnet på podcast-kanalen på scm.dk. To nye udsendelser gør lytterne klogere på transformation af supply chain og på cloud-implementering.

Branchenyt

AI-Enabled Real Time Markdown Pricing Optimization

Blue Yonder’s AI and ML-based markdown pricing enables KPI based optimization balancing revenue, profit, operational costs and waste reduction goals. Grocers can improve alignment between inventory and their pricing strategies so they can sell everything.

Indhold fra partner

Branchenyt

RELEX Webinar: Markdown optimering - Et online supermarked's rejse, med nemlig.com

I webinar d. 27. januar taler vi med Camilla Olver, som er Supply Analyst hos nemlig.com, om hvordan virksomheden opdagede, at de havde brug for at forbedre deres markdown-proces, hvordan de implementerede den, og hvilke resultater de har opnået.

Indhold fra partner

Branchenyt

Ufaglærte vil mærke coronakrisen hårdest i 2021

Det ufaglærte arbejdsmarked blev mærket, da coronapandemien lukkede Danmark ned i 2020. Det vil fortsætte i 2021, hvor AE forventer 15.000 ufaglærte jobs vil gå tabt. Til sammenligning forventer de, at kun godt 2.000 faglærte jobs vil forsvinde.

Branchenyt

Scan Global Logistics bliver hovedpartner i AaB

Transport- og logistikvirksomheden Scan Global Logistics har tegnet en toårig hovedpartneraftale med Hele Nordjyllands Hold.

Indhold fra partner

Branchenyt

Historisk stort containertab vokser sig endnu større

Skibet One Apus var i slutningen af november så uheldig at tabe næsten 2000 containere i Stillehavet under en storm. Samtidig var de så heldige, at skibet hverken forliste eller blev beskadiget. Det gør det til det historisk største containertab uden skader på skibet.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere