Branchenyt

Branchenyt

Ny standard gør op med brug-og-smid-væk-kulturen

Danmark står i spidsen for udviklingen af en ny europæisk standard, der skal give virksomhederne konkrete værktøjer til at tænke genbrug, genanvendelse og reparerbarhed ind i designfasen af nye produkter. Forbrugerrådet glæder sig over den nye standard, som kan være med til at gøre op med brug-og-smid-væk-kulturen.

Branchenyt

Vælg gaffeltrucks med det bedst egnede drivmiddel

Det er et kompliceret valg, som handler om den enkelte virksomheds behov og en række andre parametre. Toyota hjælper virksomheder med at finde den bedst egnede løsning.

Indhold fra partner

Branchenyt

Svenske Nynas digitaliserer forsyningskæden

Det svenske specialolieselskab Nynas indgår samarbejde med it-selskabet Tech Mahindra. Partnerskabet skal transformere Nynas’ eksisterende forretning og udvide deres IT-landskab med agile, skalerbare og intelligente systemer.

Branchenyt

TITAN CONTAINERS OPKØBER ALPHA CONTAINERS I DANMARK

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at TITAN Containers d. 31. januar 2023 har opkøbt ALPHA Containers, som dermed bliver en del af TITAN-koncernen. CEO Layland Barker byder samtidig ALPHA-teamet velkommen til TITAN-familien.

Indhold fra partner

Branchenyt

Satser på serviceaftaler og montering med ny ansættelse

Postkasseanlægsleverandøren Renz starter en helt ny serviceafdeling, der skal gøre virksomheden til totalleverandør, give mulighed for serviceaftaler og skabe tættere kontakt til kunder og projekter. Serviceafdelingen får en ny mand ved roret.

Branchenyt

Sådan får du truckbatterier til at holde længst muligt

I løbet af et år kan det ske at der er en eller flere trucks du ikke har behov for at køre med. Måske har jeres behov ændret sig eller måske er der tider på året, hvor virksomheden kører med lavere aktivitet.

Indhold fra partner

Branchenyt

El som fremtidens bæredygtige energiform

Potentialet for at konvertere motordrevne truck over til el er stort og CO2-besparende. Sådan lyder budskabet fra Toyota Material Handling:

Indhold fra partner

Branchenyt

Automatisering frigiver arbejdskraft og øger produktiviteten

Ud over at logistikautomatisering forbedrer virksomhedens effektivitet, mindsker det også den store mangel på arbejds­kraft. Toyota Material Handling tilbyder førerløse AGV-­løsninger særligt tilpasset din virksomhed.

Indhold fra partner

Branchenyt

Titan Containers opkøber Alpha Containers i Danmark

Det er med stor fornøjelse at meddele, at fra den 31. januar 2023 har TITAN Containers opkøbt ALPHA Containers, der bliver en del af TITAN-familien. Som en fremtrædende leverandør af containerløsninger i Danmark byder TITAN, ALPHA-teamet velkommen.

Indhold fra partner

Branchenyt

VI VANDT! TITAN VINDER PRISEN SOM DANMARKS EJERLEDER 2022

TITAN CONTAINERS' CEO LAYLAND BARKER VINDER PRISEN SOM ÅRETS EJERLEDER 2022 I DANMARK

Indhold fra partner

Branchenyt

DAN-doors fremtidssikrer produktionen

Produktionen af døre og porte bliver fremover langt nemmere og hurtigere hos DAN-doors, som har taget et helt nyt, højteknologisk kombineret laserskærer og stanseanlæg af det tyske mærke Trumpf i brug.

Indhold fra partner

Branchenyt

Upgrade Your OMS in Record Time - Deliver Enhanced Customer Experiences

With the rapid growth in online retail, it’s more essential than ever to offer a stellar online shopping experience to your customers.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere