Branchenyt

Branchenyt

Værdien af troværdige produktdata

Hvordan kan troværdige data om medicinsk udstyr imødekomme sundhedsvæsenets udfordringer om øgede krav fra patienterne, mere lovgivning på sundhedsområdet og større omkostninger for hospitaler?

Indhold fra partner

Branchenyt

Novozymes tager kunderne i hånden og scorer store gevinster

Mange taler og skriver om det. Novozymes gør det bare. Går i tæt supply chain samarbejde med kunderne, så alle parter agerer, ”som om vi var ét firma med én fælles værdikæde”. Resultaterne er massive. Men det kræver supply chain modenhed og gensidig tillid.

Branchenyt

Transportgiganter står i stigende grad for levering af dansk nethandel

Store, internationale transportvirksomheder som DHL, GLS og Geodis i Danmark løber med en stadig større del af frugterne fra den voksende nethandel. Kontakten til de udenlandske websites er en del af forklaringen.

Branchenyt

Styrk kompetencerne hos Danske Speditører

Vidste du, at Danske Speditører også tilbyder kurser til medarbejdere i virksomheder, som ikke er medlem af Danske Speditører? I løbet af kort tid starter Speditørskolen efterårets sidste kurser op. Kurser der er åbne for alle og enhver.

Indhold fra partner

Branchenyt

Brexit får virksomheder til at flytte forsyningskæder og digitalisere processer

Brexit har ikke kun negative konsekvenser for virksomheder. Tradeshift fortæller således, at de allerede kan mærke en stigning i ordrer, fordi virksomheder flytter deres forsyningskæder og digitalisere deres processer.

Branchenyt

Fire udbytterige medlemsdage hos Gs1 Denmark

Over hele landet tastes hver dag stamdata ind i GS1Trade Sync for de varer, som forbrugere lægger i indkøbskurven, helt uden at kende til det store arbejde, der ligger i at sikre produktinformationer er korrekte.

Indhold fra partner

Branchenyt

Ceva afviser ”utilstrækkeligt” DSV-bud

Schweiziske CEVA Logistics har afvist et opkøbstilbud fra DSV på knap 10 mia. kr., da det både ”markant undervurderer” selskabets værdi, og er strategisk ”utilstrækkeligt”.

Branchenyt

project44 og GateHouse Logistics indgår eksklusivt partnerskab

Multinationalt samarbejde giver mere visibilitet inden for transport i Europa og Nordamerika

Indhold fra partner

Branchenyt

Efter salg går DSV fra ejer til lejer af ejendom i Horsens

Sampension overtager DSV’s ejendom ved Horsens for trecifret millionbeløb, men DSV indgår samtidig en lejekontrakt gældende for syv år.

Branchenyt

Vækst i europæisk e-handel skaber muligheder for danske net-virksomheder

Europæisk nethandel er steget med 9,4 procent siden sidste år og mange shopper på tværs af landegrænser, viser ny rapport.

Branchenyt

Digitalt fokus skal gøre Mærsk større end nogensinde

Nye tiltag, der særligt skal have fokus på at digitalisere og forsimple verdenshandlen, skal mindst bringe Mærsks omsætning op på niveauet fra 2012, hvor virksomheden var størst. Det siger topchef Søren Schou i et interview med Berlingske.

Branchenyt

Klimaudspil: Godt med transport i fokus, men der skal mere til

Regeringens klimaudspil kommer med gode bud på grøn omstilling i transportsektoren. Men det kunne favne bredere, lyder det fra branchen.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere