Branchenyt

Branchenyt

DELTAG I VORES KONKURRENCE

Du kan vinde månedens pakke med rundsling!

Indhold fra partner

Branchenyt

UNDGÅ TUNGE MANUELLE LØFT

MED EN VAKUUM-HÅNDTERINGSLØSNING!

Indhold fra partner

Branchenyt

International shipping til G20-lande: Hold søvejene åbne

I fællesskab opfordrer søfartsorganisationerne ICS og IAPH topledere fra G20-lande til i fællesskab at sørge for at holde de globale vandveje stabile. Danske Rederier bakker op.

Branchenyt

Terberg kører skinker hos Danish Crown

Det går stærkt hos Danish Crown-slagteriet i Sæby. En stadig strøm af svinekød skal sendes ud i verden og derfor har N.C. Nielsen leveret endnu en Terberg YT 222 terminaltraktor, der kan flytte løstrailere i det travle udlæsningsområde i slagterigården. Den nye Terberg YT 222 blev leveret på bare tre uger og danner nu par med en tilsvarende terminaltraktor med seks år på bagsmækken.

Indhold fra partner

Branchenyt

Husk nu på:

HUSK: At hvis du har muligheden, så kan du også altid aflevere dit løfteudstyr, til det lovpligtige eftersyn, i din lokale Fyns Kran Udstyr afdeling!

Indhold fra partner

Branchenyt

Fire vigtige EG Clinea-releases i 2019

EG Clinea bliver løbende optimeret, ikke mindst ud fra brugernes feedback og ønsker. I løbet af 2019 har vi releaset fire versioner, hvor vigtige funktioner er udviklet.

Indhold fra partner

Branchenyt

Trafikken over Storebæltsbroen sætter igen rekord

Årsregnskabet fra Sund & Bælt ser sundt ud, hvilket ikke mindst skyldes en stigning i vejtrafikken over Storebæltsbroen. Til gengæld ser 2020 usikkert ud på grund af coronakrisen.

Branchenyt

Case: Fordobling af omsætningen med samme bemanding

En af landets største koncerner inden for vin og spiritus befinder Taster Wine sig på et ekstremt konkurrencepræget marked. Digitalisering er med til at sikre virksomheden en plads forrest i feltet – og en fordobling af omsætningen uden at ansætte flere.

Indhold fra partner

Branchenyt

ITF anmoder Mærsk om at beskytte sine medarbejdere under coronakrisen

Søfarten er i øjeblikket en meget udsat og en meget vigtig branche, men sikkerheden skal altid komme i første række, minder transportarbejderorganisationen ITF Mærsk om.

Branchenyt

Få en gratis mini-analyse af jeres lager!

Slimstock tilbyder at udføre en gratis mini-analyse af jeres lager, så I kan få et hurtigt overblik over den nuværende lagersituation.

Indhold fra partner

Branchenyt

Er du træt af at skulle ringe eller skrive til os, når du skal bruge nye rundsling?

Det er nemt og enkelt at handle nye rundsling via telefonen på vores webshop.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Dansk netbutik har knækket koden til fysiske butikker

I august 2019 åbnede den populære netbutik Hobbii.dk den første fysiske butik i Roskilde. I løbet af tre år forventer garnbutikken at åbne yderligere 60 butikker. Butiksuniverset skal være det samme offline såvel som online.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere