Branchenyt

Branchenyt

Kosmetik- og hygiejnebranchen producerer grønt

Danske producenter og distributører af kosmetik og hygiejneprodukter har skabt betydelig økonomisk vækst, samtidig med at branchens udledning af drivhusgasser er sænket markant.

Branchenyt

Apport Norge får ny country manager

Det er med stor glæde at vi nu kan afsløre at vi får ny country manager i Norge  

Indhold fra partner

Branchenyt

Thise reducerer spild med 20 %

Mejeribranchen er ikke fremmed for spild. Thise, en dansk økologisk mejerivirksomhed, er fast besluttet på at ændre dette. Med hjælp fra Perito Consulting har Thise kunnet reducere deres spild med svimlende 20%.

Indhold fra partner

Branchenyt

Tjek på din truckflådes omkostninger?

Vi kan hjælpe dig med at få et komplet overblik over din truckflådes omkostninger!

Indhold fra partner

Branchenyt

Danmark udmærker sig som fjernarbejdsplads

Danmark gør det godt i forhold til både digital og fysisk infrastruktur med en femteplads, men rangerer som nummer 60 i forhold til leveomkostninger.

Branchenyt

Case: Henderson upgrades to new high performance voice technology with Zetes

Henderson has upgraded their existing voice picking system, ZetesMedea Voice, with the latest high-performance Voice technology. Thanks to this upgrade, the food distributor will increase throughput and productivity, whilst shorten its delivery times.

Indhold fra partner

Branchenyt

Dachsers vækst tager endnu et stort skridt fremad

Dachser genererer en milliard euro ekstra i omsætning og planlægger investeringer til en værdi af mere end 300 millioner euro. For regnskabsåret 2022 rapporterer logistikudbyderen Dachser en omsætning på 8,1 milliarder euro. Det er en stigning på 14,9 procent, hvilket betyder, at virksomheden præsterer tocifret vækst for andet år i træk.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Racing for time with Volvo Cars and Polestar

The global conditions for vehicle logistics and supply chain management required Volvo Cars to problem-solve and find new ways (sometimes literally) to keep transports on the move. Facing bad weather conditions on top, they turned to us to help make over 1000 customers happy.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Nomeco digitaliserer sine leverancer i kølekæden og track-and-trace med ZetesChronos

Lægemiddelgrossisten Nomeco A/S har investeret i en ny digital løsning med fuld track & trace-mulighed for at forbedre sin distribution af lægemidler i hele Danmark.

Indhold fra partner

Branchenyt

Danmark spiller højt spil med jordens ressourcer

Der er kraftigt behov for genanvendelse og cirkularitet i vores brug af jordens ressourcer. Det er ikke et element, der er nice to have, men need to have. Det mener Katherine Richardson, professor på Københavns Universitet, der til foråret er hovedtaler på LOOP Forum.

Branchenyt

Darbaak Group og Apport systems er et perfekt match

Darbaak Group har valgt Apport Systems som deres fremtidige WMS-udbyder, og vi kunne ikke være mere stolte .

Indhold fra partner

Branchenyt

NetOnNet har valgt AGR til indkøbsoptimering

Den store svenske detailhandelskæde inden for forbrugerelektronik, har valgt AGR til indkøbsoptimering på tværs af deres 32 butikker samt e-handel. 

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere