Branchenyt

Branchenyt

Hvordan evaluerer man sit Supply Chain netværk med Machine Learning?

Vær med på tirsdagsgæsten, når vi kigger ind i hvordan man optimerer sit Supply Chain netværk med Machine Learning, samtidig med at man balancerer CO2 og omkostninger.

Indhold fra partner

Branchenyt

The impact of the pandemic on Integrated Business Planning (IBP)

Companies are transforming their S&OP and IBP processes to better deal with uncertainties caused by the pandemic.

Indhold fra partner

Branchenyt

NYHED: Book et digitalt møde med vores logistikspecialister

Det har længe været muligt at få beregnet et uforpligtende tilbud online med vores digitale tilbudsberegner, ligesom at vores kunder har kunne oprette en kundeaftale digitalt, og dermed kunne sende deres første forsendelse indenfor 24 timer.

Indhold fra partner

Branchenyt

Fire dages strejke: Tyske Amazon-arbejdere vil have bedre forhold

Hen over påskedagene strejkede tyske Amazon-medarbejdere i håbet om at fremprovokere forandring. De var ude efter både bedre arbejdsforhold og en højere løn, efter nethandelsgiganten har tjent styrtende under corona-nedlukningen.

Branchenyt

Case: Nyt koncept har forbedret mærkningen i Nettos butikker

Danmarks største dagligvarekæde Netto har gennemført et stort optimeringsprojekt med henblik på at forbedre mærkningen i butikkerne. Målet er en klar forbedring af kundernes evne til at navigere i butikken og finde frem til de rigtige varer.

Indhold fra partner

Branchenyt

Vigtigheden af forbrugerdrevet logistik for din (e-commerce) virksomhed

Hver anden tirsdag møder du “Logistiknørderne" i PostNord Logistics. Logistiknørderne er et panel af vores absolut skarpeste specialister, som deler ud af deres viden indenfor områder, som er oppe i tiden indenfor logistik. Denne uges tema er;

Indhold fra partner

Branchenyt

(Webinar) Stop leaving money on the table in your supply chain

How Supply Chain professionals are using automated STOCK CONTROLLING to align forecasting with planning behavior and avoid leaving (a lot) of money on the table. (40 min - including Q&A)

Indhold fra partner

Branchenyt

LEMAN fortsætter udvidelse og åbner fem afdelinger i Kina

LEMAN annoncerer i sidste uge åbningen af fem nye filialer i henholdvis Shanghai, Ningbo, Shenzhen, Qingdao og Tianjin i Kina. Dermed er virksomheden nu for første gang repræsenteret med egne kontorer i Asien; ét af verdens største transport, logistik- og handelscentre.

Branchenyt

Første spadestik taget til nyt Logicenters anlæg

Byggeriet af Logicenters’ 16.000 kvadratmeter store logistikcenter i Køge er gået i gang. Bygningen, der opføres med stort fokus på bæredygtighed, forventes at stå færdig til udlejning i starten af 2022.

Branchenyt

Optimér dit ERP-system og grib ud efter mulighederne med det samme

I tiden før Microsoft Dynamics 365 var virksomhedens ERP-løsning lidt som motoren på et stort containerskib: Den skulle helst have lov at køre stabilt og uforstyrret i årevis.

Indhold fra partner

Branchenyt

Realistisk tilgang til 3D-print giver grundlag for bæredygtighed, hurtig udvikling og sund økonomi

Gennem de seneste år har der været spændende historier om 3D-print; de rækker fra at teknologien gør det muligt for virksomheder at optimere produktudvikling og prototyping til, at astronauterne på ISS nu kan printe reservedele til rumstationen.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Bredana Axcite optimerer kerneprocesser i Kina med tilpasset Dynamics 365-løsning

Kan det lade sig gøre at implementere en Microsoft Dynamics 365-løsning på 7.000 kilometers afstand i Kina – mens pandemien raser – og er det muligt at foretage al træning af lokale superbrugere online?

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere