Branchenyt

Branchenyt

PostNord og SwipBox vil lave intelligente pakkebokse i Sverige

Batteridrevne, bluetooth-styrede pakkebokse udviklet af SwipBox har allerede gjort sit indtog på det danske og det norske marked. Nu tager PostNord Sverige og Swipbox det næste store skridt og begynder at afprøve boksene i Sverige.

Branchenyt

No need for stretch wrap in the future

As in many other areas of the world, students in the northern Upper Palatinate in Bavaria, Germany, demonstrate every Friday as part of the Fridays for Future Movement. Helmut Prieschenk, CEO of WITRON, has not walked with them yet, but he takes the concerns of the young people seriously.

Indhold fra partner

Branchenyt

An introduction to integrated business planning

Steer and improve your company’s decision-making process with integrated business planning

Indhold fra partner

Branchenyt

Commerce Excellence 2020

Hvis du blandt andet gerne vil møde Lars Løkke Rasmussen, Nikolaj Sonne og en masse andre spændende talere, så har du nu muligheden for det til dette års Commerce Excellence 2020, hvor Apport Systems A/S åbner dørene op.

Indhold fra partner

Branchenyt

Matas udvider samarbejdet med RELEX Solutions – en integreret løsning er vejen frem

Efter Matas er kommet godt i gang med implementeringen af deres supply chain løsning fra RELEX Solutions, har de valgt at udvide samarbejdet, som fremover også vil inkludere planogrammer og optimering af plads på hylderne.

Indhold fra partner

Branchenyt

Amazon opretter klimafond på to milliarder dollars

Gennem en klimafond på to milliarder dollars vil Amazon investere i virksomheder, der skaber produkter, tjenester og teknologier, som har til formål at afkarbonisere økonomien og beskytte planeten.

Branchenyt

GLS Group har endnu en gang opnået EcoVadis sølvstatus

Med gen-certificering fra den uafhængige leverandør af bæredygtighedsundersøgelser er GLS blandt de bedste seks procent af de vurderede firmaer.

Indhold fra partner

Branchenyt

Har du plads til 10 skraldespande?

Regeringen har meldt ud, at fra den 1. juli 2021 skal danskerne sortere 10 typer affald: mad, papir, pap, metal, glas, plast, tekstil, mad og -drikkekartoner, restaffald og farligt affald.

Indhold fra partner

Branchenyt

Nye funktioner til AI med Microsoft Dynamics 365 styrker din forretning

Føler du dig, at AI efterhånden er overalt? Det har berørt alle aspekter af forretning og liv generelt. Hver branche har overgivet sig til denne teknologi og ERP er ikke anderledes.

Indhold fra partner

Branchenyt

Californien vinker farvel til diesellastbilen

Fra 2024 skal fabrikanter af lastbiler og varevogne i Californien begynde omstillingen væk fra diesel og over til elektriske nuludledningskøretøjer. Reglen er den første af sin slags i verden, og EU bør gå i samme retning, mener NGO’en Transport & Environment.

Branchenyt

Kom i gang med at optimere din konvertering (CRO) i 3 trin

Har du et website eller en webshop, der ikke genererer de indtægter, du forventede? Måske har din organisation en forældet e-handelsplatform og har en overbelastet IT-afdeling?

Indhold fra partner

Branchenyt

Kundeoplevelsen er den stærkeste konkurrenceparameter – også for dig!

Uanset branche, fra detailhandel til fremstillingsvirksomhed, så har dine kunder én ting til fælles: De stiller forventninger til dig – forventninger som hele tiden bliver højere og højere.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere