Branchenyt

Branchenyt

Fearless Females: Diversity is the one true thing we all have in common

Be inspired by fearless women in supply chain! In this LinkedIn Live series, join inspiring female supply chain leaders to discuss current challenges and opportunities in the industry.

Indhold fra partner

Branchenyt

Ændring af udbudsloven

Den 9. juni 2022 blev forslag til lov om ændring af udbudsloven, lov om Klagenævnet for Udbud og tilbudsloven vedtaget. Formålet med ændringerne er blandt andet at styrke muligheden for at udelukke virksomheder fra deltagelse i udbud og give en øget fleksibilitet i udbud.

Indhold fra partner

Branchenyt

Lovforslag om geotermi og overskydende kvoter fra CO2-fangst

Energistyrelsen har sendt et udkast til lovforslag til ændring af lov om varmeforsyning i høring. Ændringen vedrører en særlig prisregulering for geotermisk fjernvarme og ændrede regler for tilbageførsel af overskydende CO2-kvoter opnået ved statsstøttet CO2-fangst. Høringsfristen var 24. juni 2022.

Indhold fra partner

Branchenyt

En smartere forsyningskæde: Kan hardware fremskynde softwarebrug i detailhandelen?

Software i form af løsninger med kunstig intelligens (AI) og maskinlæring (ML) bliver mere og mere attraktivt for detailhandlen. Ironisk nok er det måske netop hardware, der sikrer denne smarte fremtid.

Indhold fra partner

Branchenyt

Hennig-Olsen Is udvider samarbejdet med RELEX til også at inkludere S&OP og avanceret produktionsplanlægning

Hennig-Olsen Is, Nordens ældste isproducent- og distributør, har annonceret udvidelsen af deres partnerskab med RELEX Solutions.

Indhold fra partner

Branchenyt

Ny EU-lovgivning ryster international transportbranche

I sidste uge stemte Europa-Parlamentet for at udvide EU’s emissionshandelssystem (ETS II), så den fremover også vil omfatte vejtransport og bygninger.

Branchenyt

Midsona og N.C. Nielsen i tillidsfuldt samarbejde

Hos Midsona Danmark handler et samarbejde grundlæggende om tillid til hinanden – også når det gælder intern transport. Med afsæt i denne devise er N.C. Nielsen nu valgt som betroet samarbejdspartner hos Midsona Danmark, der gennem en årrække skal have udvidet truckflåden til omkring 100 kørende Linde-enheder på lokationer i Tilst, Onsild og Mariager.

Indhold fra partner

Branchenyt

Vognmænd: Grøn transportaftale er en af de største kapacitetsforbedringer i 50 år

Den nye grønne transportaftale er ikke Danske Vognmænds største kop te. Men nye nationale regler om vægt og dimensionering hjælper den bitre pille med at glide ned. Det er nemlig en af de største forbedringer af kapacitet i 50 år.

Branchenyt

Dansk Metal: Ny aftale om CO2-afgifter i industrien sikrer konkurrenceevnen

Dansk Metal ser mange positive elementer i aftalen om den grønne skattereform, som netop er blevet præsenteret.

Branchenyt

DTL: Højere kilometerafgift bør udløse mulighed for større og tungere køretøjer

Det vil være til gavn for alle at inddrage kapacitetsforøgelser af vognmændenes materiel i de igangværende politiske forhandlinger om en kilometerafgift for de tunge lastbiler, som ventes afsluttet inden for kort tid

Branchenyt

Overcoming supply chain labour shortages through collaborative automation

Top five technologies from first to final mile

Indhold fra partner

Branchenyt

Logicenters continues growth with new CFO

Logicenters is continuing along its path to continued growth. The logistics property company is to appoint Johanna Wollgård as CFO; she will continue the work of building up its financial reporting.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere