Branchenyt

Branchenyt

Design jeres Supply Chain med udgangspunkt i kunden. Lær mere om hvordan på dette webinar.

One size does not fit all i Supply Chain, siger John Gattorna. Der er behov for at man i højere grad designer sin Supply Chain med udgangspunkt i kunden. Vær med på Tirsdagsgæsten når vi får besøg af denne inspirerende taler.

Indhold fra partner

Branchenyt

Unge skal inddrages i ny erhvervsuddannelsesvejledning

headspace og Industriens Fond vil sammen skabe et nyt uddannelsesunivers, som vil vende den traditionelle uddannelsesvejledning på hovedet. Det nye univers vil med udgangspunkt i den enkelte unges kompetencer og egen motivation guide frem til indsigt i flere end 100 fagretninger på erhvervsskolerne.

Branchenyt

Case: Modernisering af Forsvarets forsyningskæde

Siden 2015 har Forsvaret gennemgået en omfattende modernisering af sin forsyningskæde. Det har ført til omkostningsbesparelser på 70 milioner kroner om året.

Indhold fra partner

Branchenyt

GS1 Denmark udlåner Healthcare Specialist til vaccineprogram

Min arbejdsplads, GS1 Denmark, har valgt at udlåne mig til Region Hovedstadens Sygehusapotek, for at tage del i den enorme covid-19-vaccineopgave, der ligger i månederne som kommer. Et udlån, som på mange måder sætter mit arbejdsliv i perspektiv. 

Indhold fra partner

Branchenyt

Webinar: Sælg via mange online kanaler med én enkelt integration til dit ERP

Med en stadig mere begrænset fysisk detailhandel, ændrede købsmønstre og en onlinehandel i eksplosiv vækst har det aldrig været mere relevant for B2B-segmentet at promovere og sælge deres produkter online.

Indhold fra partner

Branchenyt

3 tendenser din netbutik vil møde i 2021

Ifølge tre eksperter vil 2021 fortsætte i 2020’s fodspor, når det kommer til e-handel. Her skitserer de tre tendenser, der kommer til at dominere i det kommende år, samt én der formentlig ikke gør.

Branchenyt

Tjekliste: Disse 6 ting vil du vide, hvis du vil flytte dit lager til en fuldautomatisk løsning

Du behøver ikke have mange varenumre, for at en moderne, fuldautomatisk løsning bliver rentabel for dig.

Indhold fra partner

Branchenyt

Switching to SaaS-Based Planning Solutions Yields a 524% Return on Investment

To help ensure that your company’s products and supplies are getting to the people who need them, today’s supply chain solutions must be more intelligent, more predictive and more capable of delivering to your customers when, how and where they want.

Indhold fra partner

Branchenyt

WMS-systemet LOGIA skal styre Danmarks første sengeautomater på det nye sygehus i Gødstrup

Sengeautomaterne skal sikre en hurtig og enkel sengelogistik på det nye supersygehus samt spare plejepersonalet en masse tid, som i stedet kan bruges på patienterne.

Indhold fra partner

Branchenyt

Sælg via mange online kanaler med én enkelt integration til dit ERP

Derfor bør alle virksomheder overveje at udvide deres salg til online markedspladser. For de fleste virksomheder, er øget salg et vigtigt mål. Men når den fysiske detailhandel fylder stadig mindre, og kundernes købsmønstre konstant ændres, hvad gør du så

Indhold fra partner

Branchenyt

Stor dansk virksomhed vælger Apport Cloud WMS

Apport Systems indgår partnerskab med Carsoe A/S.

Indhold fra partner

Branchenyt

Lyt til to nye levende samtaler om SCM på scm.dk

SCM Agendaen er navnet på podcast-kanalen på scm.dk. To nye udsendelser gør lytterne klogere på transformation af supply chain og på cloud-implementering.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere