Branchenyt

Branchenyt

Hør mere om Dagrofas vej mod 50% reduktion i madspild på Bureau Vertas' Temadag

Forandring kræver handling, og derfor besluttede Dagrofa for år tilbage, at de ville reducere deres madspild med 50% frem mod 2030.

Indhold fra partner

Branchenyt

Min diplomuddannelse i projektledelse har givet mig brugbare værktøjer i hverdagen

”De teorier, vi arbejder med på Diplomuddannelsen i Projektledelse på DTU, har jeg ofte tænkt på, før jeg startede. Men jeg havde ikke værktøjerne til at arbejde med dem aktivt. Det har jeg nu!”

Indhold fra partner

Branchenyt

Meet Zetes at HI Tech & Industry Scandinavia

Zetes exhibits at hi Tech & Industry 2023. Visit us 3.-5. October in Herning at stand L9030.

Indhold fra partner

Branchenyt

Skal du nå at være med til vores live webinar i morgen?

E-fakturering og momsrapportering på tværs af Europa

Indhold fra partner

Branchenyt

Ydmyg direktør fra Arla Foods bliver kåret som årets supply chain leder

Det er svære tider for alle forsyningskæder, men Arla Foods er lykkedes med både at optimere, digitalisere og dekarbonisere. Kaptajnen for den indsats er David Boulanger, som den 13. september modtog prisen som Bedste Supply Chain Leader i Danmark 2023.

Branchenyt

Tre virksomheder nomineret til bæredygtighedspris

Virksomheder fra henholdsvis Nordjylland, Nordsjælland og Østjylland er nomineret til den prestigefyldte HI Sustainable Development Award 2023. Prisen uddeles på HI-messen, der finder sted i MCH Messecenter Herning 3.-5. oktober 2023.

Branchenyt

Webinar: Connecting the Dots for an Intelligent and Sustainable Supply Chain

Join Carlsberg and Blue Yonder on October 5 for an exciting webinar that will connect the dots and show you how to overcome challenges in the consumer industry. Don't miss out on this opportunity to connect the dots for a brighter future!

Indhold fra partner

Branchenyt

Kom og få en snak om automatisering

Besøg os på messen HI Tech & Industri Scandinavia 2023, d. 3.-5. oktober 2023

Indhold fra partner

Branchenyt

Producentansvar på emballage løftes af fællesskab

En bred kreds af erhvervsorganisationer indgår nu et samarbejde med non-profit kollektiv ordningen Emballageretur, som hjælper danske virksomheder med at leve op til kravene i producentansvaret for emballage. Producentansvaret for emballage er en opgave med et estimeret årligt prisskilt på 2,35 milliarder kroner. Om fire måneder skal 41.000 virksomheder have styr på håndteringen af deres emballageaffald.

Branchenyt

Langebaek and Optilogic have formed a strategic partnership

A partnership aimed at enhancing their ability to deliver value to customers in the Nordic Region via deployment of Optilogic’s technology solutions and Langebaek’s vast expertise in Supply Chain Design. As part of the strategic partnership, Langebaek has adopted Cosmic Frog as its Supply Chain Design technology, and will deliver Professional Services engagements on behalf of Optilogic.

Indhold fra partner

Branchenyt

Mød Element Logic på E-handelskonferencen 2023

Vi glæder os til at deltage i E-handelskonferencen, der afholdes den 12. oktober i Øksnehallen i København. Her vil vi blandt andet præsentere en kundecase i samarbejde med thansen.

Indhold fra partner

Branchenyt

Genvalg af formand for ATL

Bestyrelsen i ATL har peget på Henrik Tofteng fra Henrik Tofteng A/S, der også i det næste års tid kan kalde sig formand, mens Peter B. Jepsen fra Danske Fragtmænd A/S fortsætter på næstformandsposten.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere