Bramidan A/S

www.bramidan.dk

Branche/Sektor:

Emballage, indpakning + etiketter

Om

Bramidan A/S blev grundlagt i 1975 og er en velkonsolideret og internationalt orienteret virksomhed i stadig vækst og i dag en del af Blue Equity. Bramidan har opnået en position som én af de største spillere på verdensmarkedet inden for løsninger til komprimering af genanvndelige emballage- og affaldsmaterialer. Virksomheden har fokus på at levere ballepressere og komprimatorer til kunder, som…

Læs mere  

Om

Bramidan A/S blev grundlagt i 1975 og er en velkonsolideret og internationalt orienteret virksomhed i stadig vækst og i dag en del af Blue Equity. Bramidan har opnået en position som én af de største spillere på verdensmarkedet inden for løsninger til komprimering af genanvndelige emballage- og affaldsmaterialer. Virksomheden har fokus på at levere ballepressere og komprimatorer til kunder, som primært findes inden for detailhandel, industrien, lager- og logistik samt den offentlige sektor.

Bramidan beskæftiger 135 medarbejdere - heraf 90 medarbejdere på hovedkontoret i Bramming - som arbejder med udvikling, montage , salg og service. Desuden er der oprettet salgsafdelinger i Norge, Sverige, Holland, Polen Frankrig, Italien og USA samt et bredt og globalt forhandlernet.

Vi modtag i januar 2019 Esbjergs Erhvervspris som en anerkendelse for vores indsats inden for service- og produktudvikling, digitalisering samt udøvelsen af socialt ansvar. Vores succes afhænger dog af vores dygtige medarbejdere, hvor særligt høje scores på tilfredshed, loyalitet og anciennitet blev fremhævet i begrundelsen for at tildele os Erhvervsprisen.

Bramidan bygger på faglighed, viden og et solidt værdigrundlag, og vi har en stærk medarbejderkultur, som er karakteriseret af åbenhed, godt sammenhold og ønsket om at bidrage til fælles succes. Trods vores lokale forankring sætter vi en ære i at have et globalt udsyn, og vi arbejder aktivt med FN's 17 Verdensmål.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere