17.08.2020  |  Branchenyt

Case: Borup Kemi lagde Dynamics NAV hos Columbus og sagde farvel til nedetid og serverproblemer

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med en hostet Microsoft Dynamics NAV hos Columbus fik Danmarks største leverandør af husholdningskemi en forudsigelig og stabil IT-hverdag. I dag slipper medarbejderne både for nedetid – og skal kun ringe ét sted hen, hvis forretningssystemet gør knuder.

Før i tiden oplevede Borup Kemi tidskrævende problemer når der for eksempel var IT-nedbrud, fordi de havde flere IT-leverandører. Det fungerede ikke på sigt, så derfor valgte Borup Kemi at migrere løsningen op på en hostet løsning hos Columbus, hvor Columbus overtog ansvaret for hosting, drift og vedligehold af NAV-løsningen:

Det var en stor mundfuld, og selvfølgelig opstod der udfordringer undervejs – det vil der nok altid gøre. Men Columbus fik dem løst, og i løbet af det tidlige forår 2018 kørte systemet stabilt. Alt fungerer upåklageligt, oppetiden er bedre, og vores NAV-løsning hænger bedre sammen end førhen” - Asbjørn Petersen.

Download hele kundecasen her.

Mere fra Columbus Danmark

Columbus Danmark

http://www.columbusglobal.dk

Columbus hjælper virksomheder i den digitale transformation af deres forretning ved at øge værdien af deres ERP-investering. Vi udvikler og implementerer vores løsninger baseret på innovative platforme der accelererer digital transformation og ROI. Vi minimerer risici forbundet med at implementere, opgradere og udskifte eksisterende ERP-systemer. Vi leder vores kunder med best practice services og…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere