21.01.2019  |  Branchenyt

B.N.T Scandinavia AB, implementerer AGR 5 til S&OP, forecast og indkøbsoptimering.

Indhold fra partner Hvad er dette?

AGR Nordics Inventory Optimiser får endnu en svensk kunde.

B.N.T Scandinavia er rettet mod detailhandlere af kontorartikler på det nordiske marked. Med de førende mærker inden for hvert produktområde, et bredt produktsortiment og konstant fokus på at gøre kundernes indkøb og logistik enklere, har man skabt en succes med tilfredse kunder.  B.N.T Scandinavia gør det nemt for sine kunder at optimere deres beholdning og tilbyde deres leverandører et bredt distributionsnet.

AGR Nordic skal levere forecastsystem med automatisk beregning af sikkerhedslager, samt S&OP for at optimere indkøb og planlægning og derved vedligeholde den høje servicegrad samtidig med at man sænker lagerværdien og omkostninger forbundet hermed. Og så bliver arbejdsbyrden lettet markant, ved at udskifte Excel med et standard system.

AGR Nordics webbaserede Inventory Optimiser og dets unikke S&OP tool anvendes af store og mellemstore virksomheder til forbedring af servicegraden og samtidig reduktion af lagerbindingen. Sammen med det specialudviklede Manage-by-Exception rapportmodul holder systemet øje med afvigelser, der kræver fokus, samt giver et godt overblik over performance i hele kæden til såvel brugerne samt til ledelsen.

For mere information se www.agrnordic.com eller kontakt os på 7022 7100

Mere fra AGR Nordic A/S

AGR Nordic A/S

www.agrnordic.com

AGR blev grundlagt i 1997 og er specialister i indkøbsplanlægning, forecasting S&OP og optimering. Vi tilbyder software- og rådgivningsløsninger.   Virksomhedens hovedløsning, AGR Inventory Optimiser, er et add-on til kundernes ERP løsning og har til formål at hjælpe med opnå og vedligeholde den rette servicegrad, med mindst…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere