08.07.2020  |  Branchenyt

BluJay går sammen med Raven Logistics om at levere enkel TMS-adgang til bane-, vej- og søfragt

Indhold fra partner Hvad er dette?

Teknologiintegrationen giver kunderne en end-to-end-styring af alle transporttyper fra én applikation, hvilket øger effektiviteten og ydeevnen

BluJay Solutions, en førende leverandør af global supply chain software og -tjenester, oplyser at de har etableret et partnerskab med jernbanelogistikstyringsvirksomheden Raven Logistics, der over de sidste 25 år har specialiseret sig i strategisk transportplanlægning, avanceret jernbane-SaaS og operationel ekspertise.
Denne løsning og det tekniske partnerskab kombinerer Raven Logistics Railroad SaaS med BluJays transportstyringsapplikation til styring af bane-, vej- og søfragt fra en enkelt TMS.
”Raven samarbejder med BluJay Solutions med det målet at skabe en vej til komplementære logistiske applikationer i forhold til godshåndtering sø og vej,” udtaler Duane Kuzak, President for Raven Logistics. "BluJay samarbejder med andre forretnings- og teknologieksperter om at levere løsninger, der fremskynder kundernes succes, og Raven er meget begejstret over at være en strategisk partner og at tilføje vores ekspertise til et af de største globale handelsnetværk i branchen."
Kunderne drager fordel af større kontrol over deres globale multimodale forsyningskæde med enkelt adgang til en fælles TMS for alle typer af indgående og udgående transport. Integrationen giver større synlighed, tracking i realtid, fakturering og avanceret analyse. Andre fordele ved partnerskabet inkluderer:

  • Tarifstyring og adgang til optimerede jernbanesatser inklusive optioner i regel 11
  • Optimeret routing for at reducere opholdstider
  • Automatiske ”railroad waybill” funktioner
  • Dynamiske ETA'er og ”key movement event logic” til proaktiv styring af undtagelser
  • Etablerede samarbejdsrelationer med jernbanerselskaber.
  • Forbedret flådestyring og analyse af de såkaldte rail carriers leveringsevne

”Vi er glade for at gå sammen med Raven - en førende virksomhed inden for international jernbanelogistikstyring - om at give vores fælles kunder mulighed for problemfrit at styre alle typertransport med større effektivitet og synlighed. Dette partnerskab er et godt eksempel på at drive den friktionsfri supply chain for vores kunder, ”sagde Chris Timmer, Chief Revenue Officer hos BluJay Solutions.

Mere fra BluJay Solutions A/S

BluJay Solutions A/S

https://www.blujaysolutions.com/

About BLUJAY A Global Suplier of Logistics and Transportation Software and ServicesBluJay empowers you to optimize your company’s future in the global economy. When you partner with BluJay, you gain the advantage of the largest Global Trade Network, a cloud-powered portfolio of application services, hands-free customs, optimised transportation and storage, real-time data analytics,…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere