Jobopslag

Bliv lærling hos Rocla Danmark A/S

Rocla A/S

www.rocla.dk

  • info@rocla.dk
  • 999 88888
  • Kobbervej 5, 6000 Kolding
Se profil  
Stilling: Mekanikerlærling
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 07.11.2018
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Sydjylland
Oprettelses­dato: 03.10.2018
Søg job  

Ta’ din uddannelse hos os og prøv kræfter i en spændende branche.

Vi søger en lærling til vores værksted i Kolding. Har du interesse for en anderledes branche inden for motorteknik, kan vi hos Rocla Danmark A/S tilbyde en spændende og seriøs uddannelse inden for truckbranchen. Du får mange forskelligartede opgaver i en stor koncern i konstant udvikling. Opgaverne forandrer sig dag for dag, hvilket betyder, at du får føling med alt lige fra planlægning og kontrol til større og mere udfordrende maskinteknikopgaver.

Generelt om truckmekaniker
Som truckmekaniker udføres forskellige typer af service, reparationer og vedligehold af lager- og gaffeltruck. Det er vigtigt, at motorer, elektronik, hydraulik, transmissioner, styretøj osv. fungere optimalt for at opretholde truckens funktionsdygtighed og holde driftsstop på et minimum.

Da mange funktioner i maskinerne er computerstyrede, er det vigtigt at kunne læse og gennemskue de fejlmeldinger, der end måtte komme frem, når noget er galt. Som lærling vil du få grundig oplæring herom, samt om de forskellige processer og funktioner, der gør sig gældende inden for truckbranchen.

Skole og praktik
Uddannelsen varer 4 år og består af et grundforløb på 20 uger samt efterfølgende 3½ år, der veksler mellem praktik og skoleforløb.

Lyder det som noget for dig, så send os gerne en ansøgning til job@rocla.dk. Har du spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte os på tlf. 99 98 88 88 – spørg efter vores Servicechef.

Tags: Rocla A/S

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere