Jobopslag

BI Data Analyst

DB Schenker

www.dbschenker.dk

 • info.dk@dbschenker.com
 • 36 86 95 00
 • Helseholmen 31-39, 2650 Hvidovre
Se profil  
Stilling: BI Data Analyst
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 03.02.2020
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 10.01.2020
Søg job  

Vil du have frit spil til at bygge et BI-univers op fra bunden – og chancen for at influere, hvordan en af verdens største virksomheder inden for transport- og logistikløsninger arbejder med data?

”Denne nyoprettede stilling er chancen for at tage et stort karriereskridt og udvikle dig inden for BI. Du kommer til at udvikle BI-platforme i samarbejde med store internationale kunder og kombinere systemudvikling med kommerciel resultatskabelse,” fortæller Executive Assistant & Project Manager Line Lyngsø Lauritzen, der driver BI-projektet, og som du vil referere til ud over DB Schenkers danske CEO.


Få ansvar og et internationalt netværk i en global tysk koncern
Du får plads i Control Tower på vores danske HQ i Storkøbenhavn. Vi er 10 kolleger, som ligesom dig brænder for systemer, analyser og data – nu mangler vi bare dig, der kan indtage en central rolle som den BI-ansvarlige i teamet.

Control Tower er dedikeret til at håndtere flere af vores store, globale kunder, herunder at tage ansvar for KPI’er, forecasts, krisehåndteringer, opfølgning og kundeservice. Her vil du også have kolleger til rådighed, når der skal håndteres mere administrative opgaver i BI-regi. Du kommer desuden til at samarbejde med Schenker-kolleger både inden- og udenfor landets grænser om at sikre datakilder.

Fokus på udvikling og forretningsudvikling
I starten vil du have fokus på én stor international kunde og på at forstå deres arbejdsgange og dataflows samt udfordre det eksisterende BI-arbejde. Derefter får du ansvar for at udvikle BI-portaler forbundet på tværs af Air, Ocean og Land, der kan skabe forretningsmæssig værdi for kunden ud over det forventede. Det kan fx være KPI-rapportering og at skabe transparens ift. de transportydelser, vi leverer til dem.

Når analyseapparatet er etableret, vil der være andre større kunder, ligesom du kan blive tilknyttet tværgående projekter, hvor dine evner bliver sat i spil. Derudover er der hele BI-området internt i DB Schenker, hvor der er masser af uudnyttet potentiale. Der er med andre ord mange udviklingsmuligheder i jobbet.

Konkret kommer du til at:

 • Skabe et overblik over vores Master Data Management og sikre korrekt klassificering af data
 • Designe, udvikle og vedligeholde vores BI-platforme
 • Udarbejde rapporter på ugentlig, månedlig, kvartalsvis og årlig basis
 • Analysere forretningsmuligheder og drive innovationsinitiativer for de(n) strategiske kunde(r)
 • Drive initiativer, der støtter Account Management med programmer og planer til at skabe skræddersyede løsninger, der matcher kundens specifikke behov
 • Reducere data management ved at automatisere workflows og rapportering.

Kan du håndtere store datamængder uden problemer?

 • Du har grundredskaberne inden for BI på plads – og du er klar til at starte op med 200 km i timen.
 • Du kan være erfaren eller nyuddannet – så længe du har drive, solid datateknisk erfaring og mindst et par års relevant erhvervserfaring.
 • Du interesserer dig for systemer og dataflows og har erfaring med at arbejde i store dataark og systemer, der håndterer data, herunder Excel, Power BI og Access.
 • Du har gerne en videregående uddannelse og er fx cand.merc. eller ingeniør – dette er dog ikke et krav.
 • Du kan skabe forretningsmæssig værdi med BI.
 • ​Du kommunikerer tydeligt og effektivt på engelsk – dette er et must, da du kommer til at tale med det globale netværk på daglig basis.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Executive Assistant & Project Manager Line Lyngsø Lauritzen på 4214 0994.

DB Schenker er en af verdens førende udbydere af integrerede logistikløsninger og supply chain management med 76.000 medarbejdere globalt og er Europas største inden for landtransport. DB Schenker Danmark har ca. 300 medarbejdere fordelt på 3 filialer.

Tags: DB Schenker

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere