08.01.2018

Medlemsbetingelser, vilkår og persondataoplysninger

Her kan du læse om medlemsbetingler, vilkår og persondataoplysninger

Udgiver
Mediehuset Horisont Gruppen a/s står bag SCM.dk – Forum for bæredygtig forretning.

Generelt
Horisont Gruppen a/s forbeholder sig som udgiver retten til løbende at foretage ændringer på websitet, herunder struktur, design og produkter. Et medlemskab giver mulighed for udgivelse af forskellige indholdstyper gennem en personlig profil. Medlemmerne er eneansvarlige i forhold til dette indhold, og Horisont Gruppen a/s kan som udgiver ikke drages til ansvar, såfremt et medlem udgiver indhold, der vurderes som værende krænkende over for lov eller tredjemands rettigheder.

Priser
Vi henviser til de til enhver tid gældende priser på SCM.dk

Genbrug af indhold
Medlemmet er selv ansvarlig for oplysninger vedr. personoplysninger. Medlemmet har selv ansvaret over for tredjemand ved krænkelse af tredjemands ret, f.eks. ophavsret til artikler, fotos og andet materiale publiceret af medlemmet. Horisont Gruppen a/s forbeholder sig retten til at benytte og bringe publiceret materiale i f.eks. trykte udgaver eller på andre af udgiverens medier og platforme.

Medlemsperiode og fakturering
Ved benyttelse af tilbuddet ”Prøv 30 dage gratis” oprettes et GRATIS medlemsskab på SCM.dk. Såfremt du ønsker at fortsætte som betalende medlem efter de 30 dage, skal du oplyse dine faktureringsoplysninger på din profilside. 

Opsigelse og binding
Medlemskabet kan opsiges skriftligt på abo@horisontgruppen.dk til udgangen af et allerede faktureret kvartal. Der kan således ikke refunderes beløb for en periode, der allerede er betalt for.

Betalingsbetingelser
Betalingsbetingelserne er 8 dage. Forfaldsdato vil fremgå af fakturaen

Ansvarsbegrænsning
Horisont Gruppen a/s er ikke ansvarlig for ulemper og tab som følge af portalens drift eller indhold. Dette gælder bl.a. driftstab, forgæves afholdte omkostninger, krav rejst af tredjemand eller andre krav, der måtte opstå eller blive konstateret som følge af fejl og mangler på SCM.dk. Horisont Gruppen a/s kan heller ikke drages til ansvar for forsinket eller manglende optagelse samt netværksmæssige problemer i forbindelse med udgivelsen på SCM.dk.

Privatlivspolitik

SCM.dk behandler personoplysninger og har derfor vedtaget en privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger til sikring af en fair og gennemsigtig behandling. Gennemgående for vores databehandling er, at vi kun behandler personoplysninger til bestemte formål og ud fra berettigede (legitime) interesser. Vi behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de angivne formål, og vi sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet fra vores websted og anvender vores tjenester, anerkender du, at du har læst og forstået vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger og den indsamling og opbevaring af oplysninger og håndteringsproces, som er beskrevet heri.

Sådan kontakter du os

Hvis du har spørgsmål til denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger, så læs mere her eller kontakt vores dataansvarlige direkte på:

SCM.dk
C/O Horisont Gruppen a/s
Strandlodsvej 44
DK-2300 København S
Telefon: +45 5350 6060
Mail: Support@horisontgruppen.dk

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere