Event

Besøg Delfi Technologies på EuroShop 2023 i Düsseldorf

Delfi Technologies A/S

www.delfi.com

  • info@delfi.com
  • +45 70 222 555
  • Galoche Allé 1, 4600 Køge
Se profil  
Type: Messe
Start dato: 26.02.2023
Start tidspunkt:
Sted: Düsseldorf, Tyskland
Tilmeld  

Delfi Technologies er klar til at byde dig velkommen på EuroShop - verdens førende detailhandelsmesse, som finder sted i Düsseldorf, Tyskland. Ingen anden messe giver dig det samme øjebliksbillede af, hvad der sker i den hurtigt voksende verden.

MØD OS PÅ EUROSHOP 2023 STAND C62 I HAL 6

Delfi Technologies er klar til at byde dig velkommen på EuroShop - verdens førende detailhandelsmesse,som finder sted i Düsseldorf, Tyskland. Ingen anden messe giver dig det samme øjebliksbillede af, hvad der sker i den hurtigt voksende verden inden for butiksteknologi.

Dagens detailverden ændrer sig hurtigere end nogensinde før, og EuroShop 2023 er det internationale hotspot for detailbranchen, der på ét sted sammensætter et fyrværkeri af kreative og fremtidsorienterede ideer.

Vi vil meget gerne vise dig rundt i vores digitale butik, så du kan se hvordan vi kan forbedre butiksoplevelsen for dig og dine kunder.

DU FINDER OS I HAL 6 PÅ STAND C62.

På EuroShop 2023 vil vi præsentere følgende løsninger: 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere