28.05.2021 | Navnenyt

Bent Hansen takker af efter mere end 30 år ved roret i Bredana

Efter mere end 30 år ved roret, takker Direktør Bent Hansen af hos Bredana.

Århus-Kolding firmaet Bredana leverer Microsoft IT-løsninger til produktions- og logistikvirksomheder i hele landet og har i mere end 30 år været partnerejet og ledet af Bent Hansen, der nu fratræder med udgangen af maj. 


Bredana har igennem de seneste år været konsolideret i to virksomheder, der nu går hver sin vej: 
Bredana Solutions, der leverer Microsoft Dynamics 365 løsninger til SMV’ere er netop indgået i den internationale koncern 9altitudes og fortsætter en vækstrejse med en række øvrige Microsoft-huse. 
Bredana Axcite, der leverer Microsoft Dynamics 365 løsninger til større virksomheder, fortsætter vækstrejsen som partnerejet virksomhed.


”Vi er meget stolte af den succes vi har skabt med Bredana, der som ejerledet og partnerejet virksomhed er vokset fra 6 til 76 ansatte med Bent ved roret.

Det er derfor både vemodigt og spændende at Bent nu lader stafetten gå videre til hhv. Carsten Slot – kommende direktør i Bredana Axcite og René Frøkjær – kommende direktør i hhv. Bredana Solutions og 9altitudes øvrige danske forretninger,” fortæller Bo P. Winther, der som medejer, har fulgt hhv. Bent Hansen og Bredana i alle årene. 

Læs mere om, hvad fremtiden bringer for Bredana Solutions
 

Mere fra Bredana Solutions A/S

Bredana Solutions A/S

https://www.bredanasolutions.dk/

Med over 30 års ekspertise fra branchen, optimerer og digitaliserer vi arbejdsgange og processer med Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV), Sales & Marketing (CRM) og Field Service. Kernen i vores virksomhed er, at vi forstår din forretning - og derfor er mange af vores konsulenter hentet fra industrien, hvor de selv har arbejdet med produktion, logistik eller…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere