26.02.2018  |  Lager & distribution

Bedre styr på truckflåde og kørsel med Linde Connect

Indhold fra partner Hvad er dette?

Træt af for mange skader på truck og omgivelser? Det nye brugervenlige flådestyringssystem Linde Connect rummer bl.a. effektive værktøjer til at mindske antallet af uheld.

Investering i truck er én ting. Noget andet er, hvordan virksomheden får mest ud af maskinerne i dagligdagen. Netop det er baggrunden for udviklingen af Linde Connect flådestyringssystemet, der sikrer detaljeret viden om f.eks. vedligholdelsesniveauet, brugen af truck og hvem, der sidder bag rattet på den enkelte maskine.

Linde Connect er en videreudvikling af et tidligere flådestyringssystem fra Linde Materiale Handling. Den nye løsning giver adgang til flere funktioner, øget fleksibilitet og større brugervenlighed end nogensinde før. Virksomheder kan uden besvær hente alle data og analyser, der har indflydelse på en toptunet og sikker truckdrift. Som noget nyt kan løsningen enten køre via bluetooth eller mobildata.

Færre skader
En væsentlig fordel ved Linde Connect er, at alle uheld med truck kan registreres, og det er muligt at dokumentere, hvem der kørte trucken, da skaden skete. Erfaringer viser, at denne funktion har en klart præventiv virkning og reducerer antallet af skader mærkbart. Samtidig øges medarbejdernes ansvarsfølelse over for truck og omgivelser.

Overblik over drift og vedligeholdelse
Alle nøgletal vedrørende virksomhedens truck opsamles automatisk i Linde Connect og sikrer et konstant opdateret overblik over driftstimer, reparationer, vedligeholdelse osv.  En af gevinsterne er, at service og vedligeholdelse kan gennemføres helt efter bogen og planlægges i god tid.

Fuld kontrol med, hvem der kører
Linde Connect sikrer også fuld kontrol med, hvem der har tilladelse til at køre med maskinerne, og hvem der ikke har. Individuelle truckrettigheder kan tildeles eller begrænses efter behov og overføres til medarbejdernes nøglekort eller pinkode. Det styrker sikkerheden på gulvet og er med til at mindske risikoen for uheld eller fejlhåndtering af maskiner og grej.  

Interesseret i at høre mere om Linde Connect og mulighederne for f.eks. løbende at vurdere truckenes udnyttelsesgrad?

Kontakt salgdirektør Allan Christensen, N.C. Nielsen, på 99 83 83 83.

Mere fra N.C. Nielsen A/S

N.C. Nielsen A/S

nc-nielsen.dk

N.C. Nielsen A/S er i dag landets største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og specialmaskiner. N.C. Nielsen tilbyder komplette løsninger, der kan matche enhver udfordring inden for intern transport. Udvalget rækker fra små palleløftervogne over store containertruck og mobile kraner til kundespecifikke specialløsninger.Vi importerer og forhandler kørende materiel fra Linde, Terberg, Com…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere