Event

Bedre EDI til SAP

Bizbrains

bizbrains.dk/

 • info@bizbrains.dk
 • 70 70 16 44
 • Havneparken 1, 1. sal, 7100 Vejle
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 27.11.2020
Start tidspunkt: 09.00
Sted: Online
Tilmeld  

Bruger I alt for meget tid på at onboarde nye EDI-partnere, fordi I hver gang må involvere nogen fra IT? Er jeres EDI-setup en ”black box”, der gør det svært at finde den rigtige information og svare på supportspørgsmål fra kolleger og samhandelspartnere?

Hør, hvordan førende virksomheder i Danmark har overvundet udfordringerne og i dag står med et EDI-landskab, der spiller optimalt sammen med deres SAP. Vi kan allerede nu afsløre, at løsningen er en EDI-managementplatform ved navn Link.

Bedre EDI til SAP er en online konference til dig, der bruger SAP, og som gerne vil optimere din virksomheds EDI-processer. Konferencen sendes live fra Computerworlds studie i Herlev, hvor en række SAP-eksperter mødes for at dele deres erfaringer med dig.

Du kan blandt andet høre Lemvigh-Müllers IT-direktør Frederik Aakerlund fortælle om, hvordan deres EDI-team er i stand til at onboarde nye partnere, mens de har dem i røret. Du vil også møde Torben Eilerskov, som er Enterprise Architect hos BESTSELLER. Torben deler sine tanker om, hvordan du kan skabe et bedre og mere foreneligt informationsunivers mellem din virksomhed og jeres forretningspartnere. 

Derudover får vi besøg af Mariano Kristensen fra SAP Danmark. Mariano vil løfte sløret for, hvorfor SAP investerer så massivt i deres integrationsplatform, som de gør. Sidst men ikke mindst, kommer to seniorpartnere, Ralph Nedergaard og Peter Kreiner-Sasady, fra INVIXO Consulting Group. De vil med rod i mange års erfaring afsløre, hvilke fem centrale skridt, du skal tage for at opnå det optimale EDI-setup.

Da både Lemvigh-Müller og BESTSELLER benytter EDI managementplatformen Link, får du selvfølgelig også mulighed for at høre mere om denne platform. Det sker, når Dennis Zachariasen og Paw S. Pedersen fra integrationshuset Bizbrains gæster studiet. Computerworlds chefredaktør Lars Jacobsen styrer slagets gang som moderator, og vi slutter konferencen af med en spændende debat mellem oplægsholderne.

 

Program:

 • 09.00-09.05: Velkomst
 • 09.05-09.25: Lemvigh-Müller onboarder nye partnere, mens de har dem i røret
 • 09.25-09.45: 5 skridt til bedre EDI
 • 09.45-10.05: Hvorfor SAP investerer massivt i deres integrationsplatform
 • 10.05-10.25: Hos BESTSELLER er partnersamarbejdet altafgørende
 • 10.25-10.45: Sådan har landets største virksomheder fået succes med EDI til SAP
 • 10.45-11.10: Debat mellem oplægsholderne
 • 11.10-11.15: Tak for i dag

Tags: Bizbrains

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere