12.06.2019  |  Branchenyt

BarTender 2019 er nu frigivet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nu er BarTender 2019 frigivet og der er ikke mindst sket større ændringer på licens-strukturen.

Der findes nu 3 niveauer - Pro, Automation og Enterprise. De er alle netværksversioner med ubegrænset antal brugere, men prissat efter antallet af printere, der kan tilgås for den samlede pulje af brugere. 1 års SMA (Software Maintenance Agreement) er nu inkl. med hver licens.

Features på de forskellige niveuaer er i grove træk de samme som i den forrige udgave BarTender 2016. Der er indført en række forbedringer mht. tekstformattering og indtastnings-forms.

Database-tilgange er også yderligere forbedret og omfatter opkoblinger til bl.a. Microsoft Azure SQL og MariaDB.

Der er også indført forbedringer omkring adressering af printere, logning af information i forbindelse med labelprintning og styring af printjobs i kø.

Licensstyring kører nu udelukkende som en service og muliggør hostning af flere licenser på den samme server. Og en licens kan splittes op i flere partitioner.

Læs selv mere udførligt på Seagull Scientifics "What's new in BarTender 2019" og læs i øvrigt mere på produktsiden for BarTender 2019.

Mere fra Norris Print-Tech A/S

Norris Print-Tech A/S

www.npt.dk

  • info@npt.dk
  • 98 181 777
  • Sofiendalsvej 81, 9200 Aalborg SV

Norris Print-Tech A/S er kompetencecentret i Danmark inden for stregkoder, labels og datafangst.Spørg os omLabelprintere og –applikatorerLabelmaterialer og thermo transfer farvebåndLabelsoftware og printer-systemintegrationStregkodescannereHåndterminalerTruckterminaler og -PC'erTrådløse netværkDen optimale løsningNPT er uafhængig af leverandør- og investorinteresser. Det sikrer dig e…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere