06.10.2020  |  Lager & distribution

Banebrydende lager-setup hos Billund Lufthavn

Indhold fra partner Hvad er dette?

WMS-systemet LOGIA optimerer vareflowet til Taxfree shoppen hos Billund Lufthavn og sikrer, at rejsende aldrig møder tomme hylder i butikken.

Billund Lufthavn har de sidste år oplevet stor vækst i antallet af besøgende, og lufthavnen har i den forbindelse udvidet med et nyt multihus for at øge kapaciteten. Multihuset er bl.a. udstyret med to lagerautomater, hvor alle Taxfree shoppens småvarer lagres. Lagerautomaterne strækker sig over 3 etager. I stueetagen indlagres varerne i automaterne, og på 2. etage, hvor lufthavnens Taxfree shop ligger, plukkes varerne direkte fra automaterne.  

Lagerautomaterne og Taxfree shoppens øvrige lager styres af WMS-systemet LOGIA, som binder lageret og butikken sammen. LOGIA er integreret med lufthavnens ERP-system, og når en vare bliver købt i butikken, registreres det øjeblikkeligt i LOGIA. Genopfyld til butikken igangsættes automatisk fra LOGIA, før varerne bliver udsolgt. Det sikrer, at rejsende aldrig møder tomme hylder i Taxfree shoppen. 

Det nye lager-setup sikrer, at kapaciteten udnyttes maksimalt. Effektiviteten af arbejdsprocesserne forøges, den interne transporttid formindskes, og bygningens højde udnyttes med en kompakt lagring i automaterne. Det giver Billund Lufthavn de bedste forudsætninger for at fortsætte væksten, når rejseforholdene kommer tilbage til det normale.

Læs mere på: logiawms.dk

Tags: Logimatic

Mere fra Logimatic

Logimatic

http://www.logiawms.dk

Logimatic udvikler, leverer og supporterer lagerstyringssystemet LOGIA. Det er en specialiseret løsning til lageret og indeholder de værktøjer, du behøver for at få det bedste ud af dine medarbejdere, udstyr, anlæg og lagerplads. Løsningen er 100% dansk og baseret på 30 års erfaring med lager og logistik. LOGIA…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere