25.01.2018  |  Lager & distribution

Bændelgardin fra Sækko Presenning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Bændelgardiner fra Sækko Solutions er en enkel og billig måde at skabe en rumadskillelse, som kræver meget lidt vedligehold.

Bændelgardiner anvendes mod træk, støv, varme, kulde og støj samtidig med, at der sikres uhindret transportgennemgang. Fx er det en oplagt løsning til staldbrug, hvor vores kunder oplever temperaturstigninger på 5 – 10 grader i løsdriftsstalden, når bændlerne er monteret.
Sækko Solutions leverer bændelgardiner til alle typer af industrier. Vi benytter udelukkende den type vi kalder ”polar”. Dette er en PVC type, der er specialudviklet til frostrum, så den bevarer blødheden selv i 25 graders kulde. Har du brug for en løsning, er vi sikker på vi kan hjælpe. Ring blot til os på tlf. 3555 5050 og få et tilbud.

Læs mere HER

Mere fra Sækko Presenning

Sækko Presenning

http://www.altitelte.dk/

Sækko Presenning ApS - Din professionelle samarbejdspartnerSækko Presenning ApS er en virksomhed med mange års erfaring i produktion og fremstilling af alle mulige løsninger med presenning som råmateriale.Presenning bruges bl.a. til at fremstille, partytelte, lagertelte, arbejdstelte, hoppepuder, Air-tracks, lastbilpresenninger, topruller til containere  og mange andre specialløsninger med pr…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere