29.05.2020 | Navnenyt

Axacon har ansat ny Sales Manager

Vi byder velkommen til Mogens Vandborg, der er begyndt hos Axacon d. 1. maj 2020. Mogens er en solid forstærkning til vores salgsorganisation, hvor han træder ind som Sales Manager. 

Mogens har allerede mange års erfaring i branchen især med behovsafdækning og salg af WMS-løsninger. Han bliver en stærk sparringspartner for både eksisterende og nye kunder med en stor forståelse for de kommercielle, organisatoriske og teknologiske aspekter af en WMS-løsning.

Han har desuden værdifuld erfaring med sig fra udlandet, hvor han har været med til bygge forretning op og han vil bidrage til at realisere vores strategi om at udvide antallet af kunder både i Danmark og udlandet.

Velkommen til!

Mere fra Axacon

Axacon

http://www.axacon.dk

LAGERSTYRING DER BETALER SIG - Har du brug for et effektivt lagerstyringssystem, der på en let og overskuelig måde optimerer dit lager til stor hjælp for dine medarbejdere og din pengepung? Med Axacon lagerstyring, får du løsninger indenfor lager og logistik, der kan ses på din bundlinje. Vi hjælper med udvikling, implementering og drift af lagersty…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere