Event

Automechanika 2018

Dimex

www.dimex.dk

  • dimex@dimex.dk
  • 39401122
  • Staktoften 20, 2950 Vedbæk
Se profil  
Type: Messe
Start dato: 11.09.2018
Start tidspunkt: 08:00
Sted: Frankfurt am Main
Tilmeld  

Hel ny hal , nye produkter , jubilæum og vigtigst: Essen dækmesse flytter til Frankfurt.

Klassisker biler får sit eget område på Automechanika 2108

En række temaer vil gøre deres Frankfurt-debut, herunder klassiske biler i alle aldre og ikke mindst REIFEN, den etablerede flagskibsmesse for dæk, der er kendt fra Essen, og som nu finder sted i Frankfurt for første gang sammen med Automechanika.

De klassiske biler og dækkene vil blive placeret i den nye Hall 12, der vil stå klar til Automechanikas 25 års jubilæum.

De nye temaer tilbyder besøgende fra industri, workshops og detailhandel til at komme ind på nye markeder og udvide deres målgrupper. Olaf Mußhoff, direktør for Automechanika Frankfurt: "En af de vigtigste faktorer bag succesen ved Automechanika , er det tætte samarbejde med partnerne i industrien og foreningerne. Dette giver os mulighed for at optimere i forhold til på industriens behov så vi på den måde fortsætter med at udvikle vores messe. Med nye temaer som klassiske biler og REIFEN tilbyder vi vores besøgende mulighed for at komme ind på lønsomme forretningsområder, der passer til deres virksomheds muligheder, samt at møde de rigtige virksomheder personligt. "

 

Mere end 2.400 virksomheder allerede meddelt, at de vil deltage i Automechanika Frankfurt 2018, og udstillernes kvalitet fortsætter med at være fremragende. De besøgende kan se frem til et stort og bredt spektrum, der giver dem et overblik over det globale marked. Blandt dem, der allerede har tilmeldt sig, er mange højtprofilerede leverandører og producenter fra udstyr, dele, tilbehør og tjenester, herunder Al Dobowi Group, Bilstein Group, Bosch, Continental, Christ, Hella, Istobal, MAHA, Schaeffler, Snap-on, Thule og ZF, for blot at nævne nogle få.

Der vil være yderligere højdepunkter for besøgende i Frankfurt Festhalle, hvor alt kommer til at dreje sig om morgendagens mobilitet, alternative drivsystemer og førerløs kørsel samt fremtidens værksted.

For at markere 25-årsdagen for Automechanika i Frankfurt vil arrangementet også se tilbage på branchens rekorder af innovation i årtier og nogle af de fremragende innovative produkter og løsninger vil blive hædret med den eftertragtede Automechanika Innovation Award og udstillet i en særlig udstilling.

Tags: Dimex

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere