21.07.2020  |  Branchenyt

Case: Augustinus Fonden skruer op for vækst og effektivitet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med Columbus' Fondeløsning har Augustinus fonden formodet at digitalisere ansøgningsprocesserne og en række sagsbehandlingsprocesser.

Augustinus Fonden modtager årligt omkring 5.200 ansøgninger, det tal er steget de sidste par år, men det er antallet af medarbejdere til at håndtere ansøgningerne ikke. En velfungerende IT-platform som Columbus Fondsløsning, der er en ERP-løsning baseret på Dynamics NAV, er et godt bud på, hvordan det kan lade sig gøre:

"Fondsløsningen giver overblik over alle ansøgere samt status på ansøgninger, bevillinger og udbetalinger, og er det centralt styrende redskab for alle processer omkring ansøgningerne."

På den måde er Columbus Fondsløsning med til at fremtidssikre fonden, blandt andet ved at strukturere ansøgninger og have bedre rapporteringer.

Download vores case om Augustinus Fonden her.

Mere fra Columbus Danmark

Columbus Danmark

http://www.columbusglobal.dk

Columbus er en global konsulentvirksomhed med speciale i digital transformation. I mere end 30 år har vi hjulpet flere end 5000 ambitiøse virksomheder med at transformere, maksimere og fremtidssikre deres forretning digitalt. Columbus beskæftiger flere end 1.800 digitale rådgivere og konsulenter inden for fremstillings- og…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere