Jobopslag

Area Sales Manager i International vækstvirksomhed

Tasklet Factory

www.taskletfactory.com

 • sales@taskletfactory.com
 • +45 72 332 000
 • Alfred Nobels Vej 27, 9220 Aalborg
Se profil  
Stilling: Sales Manager
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Nordjylland
Oprettelses­dato: 30.04.2019
Søg job  

For at kunne indfri Tasklet Factory ’s vækststrategi, kræves et vedvarende fokus på udvikling af partnere/agenter. Derfor søger Tasklet Factory en B2B løsningssælger, gerne med erfaring fra Microsoft Dynamics verdenen, som skal kunne bidrage til vores fortsatte vækst.

Du vil få tildelt dine egne markeder, hvor du vil få ansvaret for at opdyrke nye partnere samt vedligeholde eksisterende. Derfor søger vi en profil, som kan agere både ”Farmer” og ”Hunter”.

Du vil referere direkte til Salgs-/Marketingdirektøren og blive en del af kontoret i Aalborg, hvorfra jobbet vil tage sig udgangspunkt. Herudover vil der være deltagelse i messer 1-2 gange om året samt deltagelse i eksempelvis partnerevents. Forventet rejsedage årligt: 15-20 dage.

Din Profil

Du har en solid salgsbaggrund, hvor du kan dokumentere gode resultater. Du skal være i stand til at sætte dig ind i kundens behov og tilbyde den bedst mulige løsning. Desuden gælder det for dig, at du:

 • Har en baggrund inden for salg og har mindst 3 års praktisk erfaring
 • Har erfaring med salg igennem partnere og gerne med kendskab til Dynamics 365 BC/NAV og Dynamics 365 FO/AX
 • Har en uddannelse på bachelor niveau eller tilsvarende
 • Trives med at opdyrke nye markeder, samt vedligeholde eksisterende
 • Er troværdig inden for, og har passion for teknisk løsningssalg
 • Taler og skriver flydende engelsk og dansk (gerne tysk, fransk eller spansk)

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring inden for produktion og logistik, men det er ikke et krav.

Din succes vil afhænge af din evne til hurtigt og effektivt at kunne forstå kundens behov, samt bevidstheden om at din indsats og vedholdenhed skaber resultater. Du vil selvfølgelig få en grundig introduktion og oplæring i vores unikke løsning.

 

Din Personlighed

Du er selvkørende, eksekverende og resultatorienteret, og du brænder for et job, hvor du har mulighed for at sælge og formidle vores ydelser til vores partnere, således at de kommer til at fremstå som en seriøs leverandør af Microsoft Dynamics lagerscannerløsninger.

Du har en veludviklet kommerciel forretningsforståelse og en evne til at skabe gode relationer og resultater såvel internt som eksternt. Desuden gælder det for dig, at du:

 • Formår at balancere mellem relationssalg og nysalg, og kan agere bindeled mellem Tasklet Factory og kunderne
 • Formår at formidle komplekse budskaber på en simpel måde
 • Er innovativ og ser muligheder frem for begrænsninger
 • Trives med en udfordrende hverdag

Hos Tasklet Factory får du et udfordrende og spændende job i en dynamisk Gazelle virksomhed med mulighed for læring, udvikling og sparring, samt mulighed for at samarbejde med internationalt anerkendte globale virksomheder som McDonald’s, IKEA og Aston Martin. Endvidere tilbydes den rette kandidat:

En god og fleksibel arbejdsplads der er bevidst om, at medarbejderne er den vigtigste ressource

Veluddannede kolleger

En attraktiv lønpakke med mulighed for bonus + pensionsordning

Et firma der støtter op om din succes

Vi indkalder løbende til samtale, så send gerne din ansøgning allerede i dag til: mbe@taskletfactory.com.

Ønsker du yderligere information, som ikke fremgår i annoncen, er du velkommen til at kontakte Marianne Berg Eisenhardt (CCO) på telefon +45 4082 1227.

Om Tasklet Factory

Hos Tasklet Factory koncentrerer vi os om udviklingen af enestående softwareløsninger til mobile scannere.      I mere en 10 år, har vores team været involveret i udviklingen af mobile applikationer og integration til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV) og Dynamics 365 for Finance and Operations (AX).

Vores mission er at optimere vores kunders arbejdsprocesser og skabe værdi ved at levere de bedste løsninger på markedet. Vi stræber efter at være den foretrukne partner gennem intuitive brugerflader, nem tilpasning, fejlfri ERP-integration og fokus på god kundeservice.

Tasklet Factorys hovedkontor ligger i Danmark, hjemland for Microsoft Dynamics NAV og AX. Igennem vores partner netværk er vores løsning globalt distribueret til mere end 30 lande.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere