12.09.2023 | Navnenyt

At arbejde med det fulde overblik trak Amanda ind i logistikken

Ny graduate i Bredana Axcite Amanda Skygge Illum.

”Jeg kan godt lide, at man har det fulde overblik og følger noget fra begyndelsen til enden. Det interesserer mig at se på hele supply chain og spørge, hvorfor gør vi, som vi gør? Er der noget, som kan optimeres? Hvis man ændrer et sted, hvad sker der så i de næste led? Det var det, der trak mig ind i området", fortæller Amanda Skygge Illum.

Interessen for logistik fik hende til at søge ind på Operations and Supply Chain Analytics studiet på Aarhus Universitet, og et studiejob gav hende yderligere blod på tanden.

”Jeg var ansat i Whiteaway’s logistikafdeling, hvor jeg netop arbejdede med optimeringer, og jeg skrev både projektopgave og speciale om en problemstilling i virksomheden: Whiteaway er i Danmark, Norge og Sverige – men har ikke lager i Norge.

Amandas helt store fritidsinteresse er Disco dans. Hun har undervist på danseskolen i 10 år. Og da det at undervise –  ”gå til tavlen” – også er en del af graduate forløbet, så hun her en mulighed i at forene interessen for at undervise og arbejde med supply chain.

”Jeg kan også godt lide den tryghed, der ligger i et graduate forløb – hvor man bliver klædt på til opgaverne.”

Amanda har en klar forventning om at blive ekspert i Dynamics 365, for det er der mange flere virksomheder, der kommer til at investere i, mener hun.

Hun bor sammen med sin kæreste i Aarhus. Disco dansen optager en stor del af fritiden. Hun dyrker også crossfit, står på rulleskøjter og har en stor passion for at rejse og opleve.

Mere fra Bredana Axcite A/S

Bredana Axcite A/S

https://www.bredana.dk/

Bredana Axcite A/S er Microsoft Dynamics partnervirksomhed og har leveret IT løsninger til danske virksomheder i snart 30 år. Kernen i vores virksomhed er, at vi forstår jeres forretning. De fleste af vores konsulenter er hentet fra industrien, hvor de selv har arbejdet med produktion, logistik eller økonomi. Det betyder, at de kan tage dialogen med din virksomheds f…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere