07.06.2022 | Navnenyt

Aran Kucukgoncu, ny IT-Driftskonsulent hos ADDvision

Jeg har egentlig en del uddannelser, IT-supporter, IT-teknolog fra KEA, en Ingeniørgrad i produktudvikling og teknisk integration med IT-baggrund, og så har jeg taget en hel del kurser på DTU. Jeg har haft flere forskellige IT-konsulentstillinger, har også været IT-chef. I det hele taget har jeg arbejdet som både generalist, specialist, konsulent og supporter i IT-branchen. Jeg elsker stabilitet og ordnede forhold, og det var noget af det, der gjorde, at ADDvision tiltrak mig som arbejdsplads. Samtidigt glæder jeg mig over, at arbejdet er langt mere moderne og systematisk end det meget kravbaserede, jeg har arbejdet en del med tidligere. Jeg ser frem til at få langt bredere kompetencer her – og så gør det jo ikke ligefrem noget, at folk her i huset fra dag 1 har været søde, rare og imødekommende og utroligt hjælpsomme.

 

ADDvision vokser støt – vi byder velkommen til 5 nye profiler

ADDvision er et mindre IT-firma - og vi er stolte af det. Det er nemlig et bevidst valg. Vi er superdygtige på teknologi og forretningsprocesser. Vi er tæt på kunderne og løser deres problemer. Folk får og tager ansvar, og dét, vi lover, holder vi – så medarbejderne står aldrig i en ubekvem situation over for kunderne.
Derfor har vi tiltrukket 5 gode nye medarbejdere, som vi er utroligt glade for at byde velkommen i vores udvalgte gruppe.

Mere fra ADDvision a/s

ADDvision a/s

www.addvision.dk

En stærk sparringspartner og totalleverandør når det gælder optimering og WMS-løsninger til Microsoft Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV & C5. Vores erfaring har givet os en særdeles dyb indsigt i virksomheders problemstillinger, når det drejer sig om økonomi- og virksomhedsstyring. Desuden har vi specialiseret os i online WMS- og…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere