27.10.2022 | Navnenyt

Angela Qu tiltræder bestyrelsen i DANX Carousel

Paneuropæiske kritisk servicelogistikudbyder, DANX Carousel, er glade for at annoncere, at Angela Qu tiltræder bestyrelsen som Independent Director. Angela medbringer et væld af ekspertise inden for global supply chain management fra lederroller på tværs af Asien og Europa, hvilket vil støtte DANX Carousel i at realisere sin ambition om at blive den europæiske leder inden for tidskritisk In-night logistik.

Angela har mere end 25 års erfaring inden for områder som organisatorisk transformation, personaleudvikling, procurement, supply chain og ledelsesrådgivning. Hun har haft ledende stillinger i store multinationale virksomheder med globale aftryk, herunder Siemens, Bühler-Leybold, ABB og senest som Chief Procurement Officer hos Lufthansa Group. Hun har ligeledes været medlem af bestyrelsen for Lufthansa Cargo indtil marts 2022.

Bestyrelsesformand for DANX Carousel, Jonathan Simpson-Dent, kommenterer på nyheden: ”Angelas omfattende erfaring på tværs af industrien, såvel som hendes historik i globale forsyningskæder, vil være afgørende for vores bestyrelse, mens vi fortsætter med at vokse og, vigtigst af alt, opfylde de fremadskridende behov hos vores kunder, i en verden der er mere afhængig af effektiv forsyningskædeinfrastruktur end nogensinde før”.

I øjeblikket er Angela Independent Board Director for Gurin Energy; medlem af Board of Trustees hos Chartered Institution of Procurement and Supply, og Executive Advisor for o9 solutions – en hurtigt voksende virksomhed inden for digital transformation. Angela bor med sin familie i Schweiz.

Angela tilføjer: ”Det er en stor fornøjelse at få muligheden for at arbejde med DANX Carousel, og jeg ser frem til at arbejde sammen med bestyrelsen og ledelsesteamet i organisationens videre rejse mod vækst, innovation og serviceforbedring”.

I starten af året opkøbte den danske investeringsfond, Axcel, DANX og Carousel – begge specialister inden for tidskritisk reservedelslogistik, og fusionerede de to selskaber efterfølgende. I september annoncerede Carousel Logistics opkøbet af den irske full-service transport og logistikvirksomhed, Alltrans, et vigtigt skridt i løbende at forbedre service og pålidelighed til DANX Carousel kunder.

Mere fra DANX

DANX

www.danx.com

  DANX ER NORDENS FØRENDE SPECIALIST I RESERVEDELSLOGISTIK Vores kerneforretning er natdistribution, hvilket betyder, at vi leverer inden kl. 07:00 om morgenen i de Nordiske lande direkte ind i bagagerummet på mere end 6000 servicebiler, autoværksteder eller andre prædefinerede leveringssteder. Vi distribuerer både på tværs af de nordiske gr…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere