07.06.2022 | Navnenyt

Anders Dyngbo, ny Senior Project Delivery Manager hos ADDvision

Jeg har jo arbejdet med breve og software og kuverteringsmaskiner i masser af år, og afledt af det, arbejdet sindssygt meget med digitalisering – jeg er en af de 2 arkitekter bag det, som vi alle kender som Skattemappen. Jeg har arbejdet i store amerikanske selskaber og internationale koncerner igennem rigtigt mange år. I den forbindelse er jeg blevet enormt træt af konstant at arbejde med en tidshorisont på 3 måneder. Det er som om, du aldrig får lov at arbejde med langsigtede mål. Min baggrund er ret autodidakt, og det relaterer sig til, at jeg har kørt cykelløb i mange år, elite, for Team Danmark. Den seriøsitet, der har ligget i det, den har jeg taget med over i min erhvervskarriere, og suppleret med flere uddannelser. Essensen af hvad der tiltrak mig til ADDvision er, at det er et lille hus der alligevel huser nogle yderst kompetente mennesker. De kan rigtigt godt bruge min erfaring. Og så kan jeg virkelig godt lide, at hverdagen er ikke hektisk overgearet som atmosfæren er i amerikanske virksomheder – hos ADDvision har vi alle fødderne plantet solidt i mulden.

ADDvision vokser støt – vi byder velkommen til 5 nye profiler

ADDvision er et mindre IT-firma - og vi er stolte af det. Det er nemlig et bevidst valg. Vi er superdygtige på teknologi og forretningsprocesser. Vi er tæt på kunderne og løser deres problemer. Folk får og tager ansvar, og dét, vi lover, holder vi – så medarbejderne står aldrig i en ubekvem situation over for kunderne.
Derfor har vi tiltrukket 5 gode nye medarbejdere, som vi er utroligt glade for at byde velkommen i vores udvalgte gruppe.

 

Mere fra ADDvision a/s

ADDvision a/s

www.addvision.dk

En stærk sparringspartner og totalleverandør når det gælder optimering og WMS-løsninger til Microsoft Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV & C5. Vores erfaring har givet os en særdeles dyb indsigt i virksomheders problemstillinger, når det drejer sig om økonomi- og virksomhedsstyring. Desuden har vi specialiseret os i online WMS- og…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere