09.08.2018 | Navnenyt

Anders Brams er ny studentermedhjælper hos Logimatic

Anders Brams er ny studentermedhjælper i Logimatics afdeling for lager- og logistikløsninger i Aalborg, hvor han er tilknyttet udviklingsteamet omkring WMS-løsningen LOGIA.

Anders læser til civilingeniør inden for software på Aalborg Universitet (AAU) og skal efter ferieperioden i gang med 7. semester på overbygningen. Anders fungerer også som studievejleder på Institut for datalogi på AAU.

Som studentermedhjælper arbejder Anders hos Logimatic én dag om ugen, og han skal primært varetage opgaver inden for systemudvikling. Anders har en speciel interesse for maskinintelligens, hvilket ligger godt i tråd med Logimatics udvikling af intelligente logistiksystemer på LOGIA platformen.

Mere fra Logimatic

Logimatic

http://www.logiawms.dk

Logimatic udvikler, leverer og supporterer lagerstyringssystemet LOGIA. Det er en specialiseret løsning til lageret og indeholder de værktøjer, du behøver for at få det bedste ud af dine medarbejdere, udstyr, anlæg og lagerplads. Løsningen er 100% dansk og baseret på 30 års erfaring med lager og logistik. LOGIA…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere