08.10.2013  |  Lager & distribution

Amazon i Storbritannien hyrer 15.000 til jul

Indhold fra partner Hvad er dette?

E-handels-moppedrengen Amazon vil i år ansætte 5.000 flere sæsonarbejdere i UK op til jul, end i 2012.

For at følge med julehandlen vil Amazon ansætte 15.000 ekstra par hænder til de otte distributionscentre, som den amerikanske e-handelsgigant har i Storbritannien.  

Læs også: Amazon haler ind på Apple på verdensranglisten for SCM

I det travleste døgn forrige jul, bestilte kunderne 3,5 millioner varer, eller hvad der svarer til 44 varer i sekundet, fortæller Catherine McDermott, director of operations hos Amazon.co.uk.

Amazon, der er i gang med at udvide forretningen massivt på de britiske øer, oplyser, at flere hundrede af de sæsonansatte kan forvente fast job efterfølgende.

Ifølge Amazon ansatte virksomheden 10.000 sæsonarbejdere op til forrige jul, hvoraf 1.000 i slutningen af januar 2013 havde opnået fastansættelse.

Læs også: E-handel styrker produktiviteten

Den britiske afdeling af Amazon, der også står for handlen i Danmark, har over 6.000 fastansatte og åbnede for nylig et 20.000 kvadratmeter stort kontor i det centrale London.

- JKK

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere