13.11.2019 | Navnenyt

Allan Sølvsten ny adm. direktør for STILL Danmark

Allan Sølvsten, der har været hos STILL siden marts 2015 i stillingen som salgsdirektør og salgsansvarlig for regionen i Belgien, Holland, England og Norden, tiltræder nu i som ny adm. direktør for STILL Danmark.

"Jeg glæder mig meget til de nye udfordringer i STILL, og jeg vil i tæt samarbejde med den organisation og de ansatte, jeg kender så godt fortsætte den positive udvikling af STILL Danmark”, siger Allan Sølvsten.

Han overtager stillingen fra Reke Salievski, adm. direktør for STILL Nordic, som siden 2014 har været adm. direktør for STILL Danmark.

"STILL Danmark har haft en yderst god fremgang og udvikling de seneste år, og der er stadig et enormt potentiale for at udvikle virksomheden yderligere. Derfor er det med stor tilfredshed, at jeg kan overrække stafetpinden til Allan, som allerede har et indgående kendskab til organisation og markedet”, siger Reke Salievski.

- JMA

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere