16.01.2018  |  Planlægning

Alibaba åbner logistikcenter i Frankrig

Den kinesiske e-handelsgigant Alibaba åbner inden længe et logistikcenter i Frankrig. Det skal øge salget af de franske produkter på firmaets online handelsportaler.

Alibaba skal inden længe til at handle mere med franske produkter, efter at grundlægger og CEO for virksomheden, Jack Ma, for få dage siden indgik en aftale med den franske præsident Emmanuel Macron, skriver Ecommerce News.

"Jeg kommer snart til Frankrig for at underskrive en aftale (memorandum of understanding, red.) om et Alibaba-partnerskab, der vil inkludere logistik, betalingsløsninger og e-handel", siger Jack Ma ifølge det franske magasin Le Revenu.

Læs også: Alibaba vil hive millioner af kinesiske småbutikker ind i netværket 

Ligesom Jack Ma ønsker Richard Liu, grundlægger og CEO for JD.com, at etablere sig i Frankrig.

JD.com er nummer to på det kinesiske e-handelsmarked, og lovede på mødet med Macron at sælge franske produkter til en værdi af 2 milliarder euro (ca. 15. mia. kr.) på sine platforme.

Den kinesiske iværksætter afslørede også, at over 1.700 franske mærker i løbet af sidste år tilsluttede sig Alibaba, og at de hver især oplevede en gennemsnitlig vækst på 53 procent.

-JJK 

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere