26.03.2019 | Navnenyt

Alberto Nobis indsættes som ny CEO for DHL Express Europe

Alberto Nobis er blevet udpeget som ny CEO for DHL Express Europe og dermed vender han også tilbage til DHL Express’ Global Management Board.

Fra 2009 til 2012 var Alberto Nobis Global CFO for DHL Express inden han i 2013 flyttede tilbage sit hjemland i Italien. Som CEO for DHL Express i Italien bidrog Alberto Nobis med at drive divisionens vækst på det italienske marked. Med virkning fra 1. januar 2019 har han nu overtaget ansvaret for DHL Express Europe efter John Pearson, der blev Global CEO for DHL Express.

I den nye rolle er Alberto Nobis ansvarlig for tæt på 50 lande i Europa med fokus på, hvordan regionen præsterer på tværs af det, der definerer strategien: At have medarbejdere, der fundamentalt er motiveret til at give gode kundeoplevelser, hvilket kan aflæses direkte i kundernes loyalitet og på rentabiliteten i DHLs netværk.

Alberto Nobis’ efterfølger for DHL Express i Italien vil blive annonceret i de kommende uger.

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere