08.01.2020  |  Branchenyt

AGR på NRF 2020

Indhold fra partner Hvad er dette?

AGR Nordic er igen i år at finde i New York

Igen i år vil AGR Nordic være at finde i New York til verdens største retail messe. Vi skal både over og viser vores nye løsning frem samt indsamle en masse inspiration, som vi kan tage med hjem til det nordiske marked.

Når man sidder i den markedsledende position som AGR unægteligt befinder sig i, får vi selvfølgelig også et ansvar over for vores kunder om at levere det bedste både nu og i fremtiden. Her føler vi, at NRF og deres besøgende har masser at byde ind med.

Hvis I er tilstede på messen og vil høre mere om AGR eller se vores nye løsning så kig ned forbi stand nr. 803 til en kop kaffe og en snak om fremtiden. Hvis I ikke er afsted men stadig ønsker at høre mere, så kontakt os.

AGR Nordics webbaserede Inventory Optimiser og dets unikke S&OP tool anvendes af store og mellemstore virksomheder til forbedring af servicegraden og samtidig reduktion af lagerbindingen. Sammen med det specialudviklede Manage-by-Exception rapportmodul holder systemet øje med afvigelser, der kræver fokus, samt giver et godt overblik over performance i hele kæden til såvel brugerne samt til ledelsen.

For mere information se www.agrnordic.com eller kontakt os på 7022 7100

Mere fra AGR Nordic A/S

AGR Nordic A/S

www.agrnordic.com

AGR blev grundlagt i 1997 og er specialister i indkøbsplanlægning, forecasting S&OP og optimering. Vi tilbyder software- og rådgivningsløsninger.   Virksomhedens hovedløsning, AGR Inventory Optimiser, er et add-on til kundernes ERP løsning og har til formål at hjælpe med opnå og vedligeholde den rette servicegrad, med mindst…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere