Event

Afslutningskonferencer – Supply Chain Resilience

Syddansk Universitet

sdu.dk/hd

  • hdscm@sam.sdu.dk
  • 65509127
  • Universitetsparken 1, 6000 Kolding
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 31.05.2023
Start tidspunkt:
Sted: SDU
Tilmeld  

SDU har de sidste to år gennemført et omfattende projekt om supply chain resilience. Det er sket i tæt samarbejde med 18 virksomheder. Den 31. maj og 1. juni bliver projektets resultater opsamlet og præsenteret på to arrangementer på henholdsvis Sjælland og i Jylland. Bliv klogere på hvordan du som SMV'er styrker forsyningskædens modstandsdygtighed.

Bliv klogere på den modstandsdygtige forsyningskæde den 31. maj eller 1. juni. Arkivfoto fra 123rf.com.

31. maj i Slagelse

Den 31. maj 2023 afholdes der afslutningskonference på SDU i Slagelse, hvor resultaterne af projektet Supply Chain Resilience i små og mellemstore produktionsvirksomheder præsenteres (www.scr-smv.dk).

Hør Westrup ApS og EXHAUSTO A/S fortælle om deres deltagelse i projektet, hvad det har givet dem, og hvordan de arbejder med at sikre robusthed i deres forsyningskæder, og hør forskerne fortælle om deres findings og konklusioner. De vil også præsentere de værktøjer, der er lavet på baggrund af projektet og give dig nogle greb til at sikre implementering i en travl hverdag – og endelig får du et eksemplar af slutrapporten med hjem. Arrangementet er gratis men tilmelding er nødvendig.

1. juni i Kolding

Den 1. juni 2023 afholdes der afslutningskonference på SDU Kolding, hvor resultaterne af projektet Supply Chain Resilience i små og mellemstore produktionsvirksomheder præsenteres (www.scr-smv.dk).

Hør KVM Genvex A/S og CUBIC-Modulsystem A/S fortælle om deres deltagelse i projektet, hvad det har givet dem, og hvordan de arbejder med at sikre robusthed i deres forsyningskæder, og hør forskerne fortælle om deres findings og konklusioner. De vil også præsentere de værktøjer, der er lavet på baggrund af projektet og give dig nogle greb til at sikre implementering i en travl hverdag – og endelig får du et eksemplar af slutrapporten med hjem. Arrangementet er gratis men tilmelding er nødvendig.

Projektet er støttet af Industriens Fond og gennemført af professor Jan Stentoft, lektor Ole Stegmann Mikkelsen og kommunikationskonsulent Tina Højrup Kjær i samarbejde med 18 danske produktionsvirksomheder.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere