30.05.2022 | Navnenyt

ADDvision vokser støt – vi byder velkommen til 4 nye profiler

ADDvision er et mindre IT-firma - og vi er stolte af det.

Det er nemlig et bevidst valg. Vi er superdygtige på teknologi og forretningsprocesser. Vi er tæt på kunderne og løser deres problemer. Folk får og tager ansvar, og dét, vi lover, holder vi – så medarbejderne står aldrig i en ubekvem situation over for kunderne.

Derfor har vi tiltrukket 4 gode nye medarbejdere, som vi er utroligt glade for at byde velkommen i vores udvalgte gruppe.

Henrik Petersen, ny NAV/Business Central Forretningskonsulent og Udvikler: Jeg kommer fra stålbranchen – jeg er produktionsmand og teknikmand – uddannet datamatiker og udlært smed. Desuden har jeg taget en del lederuddannelser. Så tidligere har jeg haft mange bolde i luften, jeg har været IT-chef, indkøbschef, back office medarbejder og projektleder – faktisk 4 store områder på én gang. Jeg kunne aldrig helt nå det hele, og det blev svært at opnå den kvalitet, jeg sætter en ære i at levere. Nu har jeg valgt det område, jeg syntes var allermest sjovt, og så glæder jeg mig til at fordybe mig i det. Jeg har nemlig været med til at implementere både NAV og Business Central, faktisk har jeg drevet implementeringen – og jeg elskede det. Det var enormt spændende. Frisk ankommet til ADDvision har jeg mødt søde, venlige og udadvendte kolleger. Her er både stille nok til, at jeg kan gå helt ind i opgaverne, og livligt ude hos kunderne – en god kombination!

 

Anders Dyngbo, ny Senior Project Delivery Manager: Jeg har jo arbejdet med breve og software og kuverteringsmaskiner i masser af år, og afledet af det, arbejdet sindssygt meget med digitalisering – jeg er en af de 2 arkitekter bag det som vi alle kender som Skattemappen. Jeg har arbejdet i store amerikanske selskaber og internationale koncerner igennem rigtigt mange år. I den forbindelse er jeg blevet enormt træt af konstant at arbejde med en tidshorisont på 3 måneder. Det er som om, du aldrig får lov at arbejde med langsigtede mål. Min baggrund er ret autodidakt, og det relaterer sig til, at jeg har kørt cykelløb i mange år, elite, for Team Danmark. Den seriøsitet, der har ligget i det, den har jeg taget med over i min erhvervskarriere, og suppleret med flere uddannelser. Essensen af hvad der tiltrak mig til ADDvision er, at det er et lille hus der alligevel huser nogle yderst kompetente mennesker. De kan rigtigt godt bruge min erfaring. Og så kan jeg virkelig godt lide, at hverdagen er ikke hektisk overgearet som atmosfæren er i amerikanske virksomheder – hos ADDvision har vi alle fødderne plantet solidt i mulden.

 

Svend Christensen, ny IT-Driftskonsulent: Mit kendskab til, hvordan en computer virker, er rimeligt indgående. Jeg er udlært elektronikmekaniker og har taget efteruddannelse i mikrocomputere – derfor kunne jeg gå direkte i pc-verdenen, som lige var startet op den gang i 1980’erne. Blandt andet har jeg arbejdet med de første IBM personlige computere. Og min erfaring er omfattende. Jeg har arbejdet med at reparere pc’er, håndtere reservedele og lignende. Senere kom jeg så over i serverinstallationer, forskellig brugersupport osv., og jeg har også arbejdet meget med netværk. Egentlig kender jeg alt til både brugerfladen, til installation, til sammenhængen og til hele maskineriet nedenunder. Da jeg var på udkig efter nyt job, var jeg til flere samtaler – deriblandt den hos ADDvision. Normalt tog samtalerne en halv time, denne her varede halvanden. Vi klingede bare. Kemien var der. Desuden var arbejdsopgaverne bare mere tiltalende og det lå endda tættere på mit hjem. Og jeg har ikke fortrudt: Jeg synes sgu primært, det er ret interessante opgaver, jeg arbejder med hver eneste dag – og jeg kan virkelig lide mine kolleger. Det er lige mig at være her.

 

Tomas Mohr Mortensen, ny NAV/Business Central Forretningskonsulent: Brugen af økonomistyringssystemer i forretningen – det har været mit hovedfokus i mange år. Jeg har en cand merc fra CBS 2000-2005, og har prøvet at sidde på begge sider af bordet i forhold til brugen af systemerne. Eksempelvis har jeg været indkøber, hvor vi brugte C5, og på den anden side af bordet har jeg været supporter, forretningskonsulent og projektleder. I de roller har jeg fået erfaring med alverdens økonomisystemer – jeg har virkelig arbejdet indgående med mange af slagsen, især inden for Microsoft-verdenen. De sidste 12 år har jeg fokuseret på at arbejde som forretningskonsulent.

Nu har jeg en alder, hvor jeg ved, hvad der er vigtigt for mig, og det er faktisk derfor, jeg er skiftet til ADDvision. Jeg blev tiltrukket af, at ADDvision var en lidt mindre virksomhed – fordi jeg har arbejdet en del i større virksomheder. Der er stor forskel på strukturen og arbejdsopgaverne i en større og i en mindre virksomhed, og jeg foretrækker klart, hvordan hverdagen er i en mindre og dygtig virksomhed. Og jeg havde ret: Her er dejligt at være! Der er højt til loftet.

 

#addvision #nytjob #gladhverdag #skarppåteknologi #effektiveløsninger #tilfredsekunder #arbejdimindrevirksomhed #jobhosaddvision #mindrestressmerearbejdsglæde

Mere fra ADDvision a/s

ADDvision a/s

www.addvision.dk

En stærk sparringspartner og totalleverandør når det gælder optimering og WMS-løsninger til Microsoft Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV & C5. Vores erfaring har givet os en særdeles dyb indsigt i virksomheders problemstillinger, når det drejer sig om økonomi- og virksomhedsstyring. Desuden har vi specialiseret os i online WMS- og…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere