16.04.2012

Modtag Erhvervsmagasinet SCM i halvandet år til et års pris

Indhold fra partner Hvad er dette?

Erhvervsmagasinet SCM er et trykt magasin, et website samt et ugentligt nyhedsbrev. Tilsammen udgør de Danmarks førende inden for Supply Chain Management og logistik

Gennem interview, reportager, ekspertindlæg og virksomhedscases giver magasinet virksomhederne inspiration inden for områder som ledelse, indkøb, transport, logistik, lager og industriel produktion. Det er magasinets målsætning, at give læserne nye perspektiver, faglig viden og redskaber til den daglige strategiske ledelse af forsyningskæden, samt de processer som skaber konkurrencedygtige virksomheder på tværs af brancher.
Magasinet er målrettet ledere, beslutningstagere og andre fagfolk beskæftiget med drift og ledelse i mellemstore og store virksomheder inden for logistik, indkøb, produktion, lager, handel og service.

Bestil dit abonnement ved at sende en mail til abo@horisontgruppen.dk

– skriv flg. kode i emnefeltet: 1388

Skriv flg.:

Firmanavn
Adresse
Postnr. og by
Att.:-person
E-mailadresse (hvis du ønsker vores gratis ugentlige e-nyhedsbrev)

Du vil modtage en faktura på et fremadrettet årsabonnement til kr. 808,- ekskl. moms og vil herefter modtage magasinet i 18 måneder.

Udgiver:
Horisont Gruppen a/s
Strandlodsvej 44
2300 København S
Telefon: 5350 6060

Tags:

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere