23.03.2021  |  SCM 4.0

62% siger at de ikke kan udvikle "what if" scenarier hurtigt nok

Indhold fra partner Hvad er dette?

Pandemien har vist os, at der er behov for at kunne udvikle "what if scenarier" hurtigt i Supply Chain, for at kunne leve op til de skiftende kunde præferencer og krav. Hvad forhindrer virksomhederne heri?

Pandemien har tydeliggjort, at virksomhederne er nødt til at kigge bredere på flere "what if" scenarier for at kunne leve op til de skiftende kunde præferencer og krav. Hvad forhindrer virksomhederne heri?

Ifølge en nylig offentliggjort analyse (Council of Supply Chain Management Professionals) siger 72% af de adspurgte, at de ikke er sikker på at de teknologier de anvender, til at træffe beslutninger med, er gode nok til at optimere deres forretning med.

  • 63% siger at den information de har er "for siloet"
  • 62% siger at de ikke kan udvikle "what if" scenarier hurtigt nok
  • 58% siger at de ikke kan inddrage trade off's eller forstå de risici der er forbundet på tværs af scenarierne
  • 52% har ikke adgang til data eller er ikke i stand til at koble de relevante data til scenarierne
  • 27% siger, at deres nuværende teknologi producerer resultater de ikke forstår eller ikke kan bruge

Når det gælder teknologier er der ikke en "one size fit's all" løsning på ovenstående. Man må se på hvor virksomheden skal hen, med hvilken hastighed beslutningerne skal træffes og ROI.

Det bliver vigtigt for virksomhedens konkurrenceevne. Spørgsmålet er om man har råd til ikke at investere?

Lyder ovenstående bekendt? Hvad gør i selv for at komme bredere ud med jeres "what if" scenarier?

Vil du vide mere om hvordan du kan implementere en end-to-end Supply Chain løsning så download vores whitepaper. Det kan du gøre her.

Mere fra Optilon Danmark

Optilon Danmark

www.optilon.com

Vi hjælper virksomheder i Norden med at blive de mest konkurrencedygtige i verden I Optilon har vi mere end 15 års erfaring med at hjælpe virksomheder i Norden med at blive de mest konkurrencedytige i verden. Vi har mere end 1000 implementeringer bag os og cirka 200 kunder i førende Nordiske virksomheder. Måden vi hjælper på er: 1. Vi ska…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere