21.08.2017  |  Lager & distribution

3.000 pallepladser til METZ A/S

Indhold fra partner Hvad er dette?

METZ A/S skaber flow på lageret med nye pallereoler

METZ A/S i Vedbæk er markedets største leverandør af gaveartikler, og med blot 40 medarbejdere præsterer de en omsætning på over 120 millioner.
Virksomheden leverer mere end 100.000 julegaver om året, via det over 10.000 m2 store lager, der sørger for opbevaring af kundernes varer. Her er tale om almindelig opbevaring til løbende distribution og webshop-baserede varer.

Med en vækst på 370 % de sidste 6 år, var der behov for en opdateret lagerløsning til opbevaring og håndtering af varer til over 200 virksomhedskunder i Danmark.  Gennem sparring og dialog fik vi hurtigt defineret et indretningsforslag, der indebar langt over 3000 pallepladser. Med løsningen kunne varer, som til en vis grad før stod på gulvet, nu komme på paller i et organiseret flow, og samling af lagre kunne blive en realitet.

Hans Schourup A/S vandt leverancen til METZ A/S, og vi er glade for både dialog og samarbejde, og vi glæder os over at de kvitterede for vores hurtige indsats med en hurtig og god beslutning. Vi ser frem til et fremtidigt godt samarbejde, og håber at de kan fortsætte den flotte vækst.

Se flere cases her

Mere fra Hans Schourup A/S

Hans Schourup A/S

www.hans-schourup.dk

Hans Schourup A/S kan dateres tilbage til 1870, men er i dag mest kendt for at være en af Danmarks førende leverandører af lagerløsninger og har været ledende i Danmark på dette område i sin nuværende form siden 1981. Virksomhedens værdi er baseret på konkurrencedygtige priser og produkter, kombineret med en unik erfaringsbase i for…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere