24.01.2021  |  SCM 4.0

300 andre har gjort det. Du er inviteret på tirsdag. Brug storytelling strategisk.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi kender det allesammen. Strategien, visionen, handlingsplanen er på plads og nu skal den ud og leve i organisationen. Hvordan bruger man strategisk storytelling til at skabe de forandringer man gerne vil se? Vær med når Helle Rosendahl deler ud.

300 andre har gjort det. Skal du ikke også med? Med dig mener jeg dig der er Business eller Supply Chain leder?.

Hver tirsdag afholder vi tirsdagsgæsten. Det er tænkt som et online forum, hvor man kan blive inspireret til at tage sin forretning til nye højder med inspirerende peptalks fra ledere rundt omkring i verden.

Det tager 30 minutter - og starter kloken 10. Og der er mulighed for at stille alle de spørgsmål du lyster.

Næste tirsdag (26. Januar) er det Helle Rosendahl der vil give os opskriften på hvordan man kan arbejde strategisk med storytelling...og hold nu op hvor vi glæder os!

Skriv dig op her: https://lnkd.in/eKaPG8c

Mere fra Optilon Danmark

Optilon Danmark

www.optilon.com

Vi hjælper virksomheder i Norden med at blive de mest konkurrencedygtige i verden I Optilon har vi mere end 15 års erfaring med at hjælpe virksomheder i Norden med at blive de mest konkurrencedytige i verden. Vi har mere end 1000 implementeringer bag os og cirka 200 kunder i førende Nordiske virksomheder. Måden vi hjælper på er: 1. Vi ska…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere