05.09.2018  |  Lager & distribution

3 grunde til, at du bør overveje gods-toget til Køge

Indhold fra partner Hvad er dette?

DKI Logistics A/S har togspor helt ind til sine lagerhaller i Køge. Det giver en unik mulighed for at skabe særlige løsninger til de kunder, der har behov for det.

Hos DKI Logistics A/S er vi glade for ikke at være helt som de andre. Vi ved også efterhånden af erfaring, at vores kunder heller ikke kan presses ind i kasser, procedurer og processer. Alle kunder er forskellige, og vi giver dem derfor forskellige løsninger.

Hos os er der ikke noget, der ikke kan lade sig gøre.

For eksempel har vi jernbanespor ikke bare ind på matriklen på vores lokation i Køge. Vi har jernspor helt ind under overdækningen ved lagerhallerne.

Så måske skulle du overveje at lade dit gods tage gods-toget til Køge?

Her får du 3 gode grunde:

  1. Der kan være en miljømæssig fordel.
  2. Hvis godset er tungt, har du brug for 2 lastbiler til at distribuere den samme mængde gods, som der kan være på en godsvogn.
  3. Vi losser dit gods af vognen i tørvejr.

Har du ikke brug for togskinner og godsvogne? Vi er næsten sikre på, at vi kan hjælpe dig alligevel.

Vi vil ikke tale os selv ned, men når alt kommer til alt, er et lager bare et lager. Det vigtige er mennesker og de løsninger, vi kan skabe sammen.

Kontakt vores salgs- og udviklingschef Jens Christian Dahl, hvis du har brug for et bufferlager i Køge eller gerne vil have hjælp til at regne på, om det kan betale sig at outsource din lagerhåndtering helt.

Mere fra DKI Logistics

DKI Logistics

www.dki-logistics.dk

Vi vil være de bedste til tredjepartslogistik (3PL). Vi vil være de bedste til at give kunden det, som kunden har behov for uanset, om det er lagerhotel i Horsens eller Køge, lagerhåndtering eller logsitik og distribution. Det gør vi blandt andet ved at arbejde under mottoet »Hvad kan vi gøre for dig?« . Vi tror på, at de bedste løsninger bliver til igennem et samarbejde mellem kunden,…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere