30.11.2021 | Navnenyt

25 års jubilæum hos Langebæk

Lars Bek Jensen

25 års jubilæum

1. december kan Lars Bek Jensen fejre 25-års jubilæum hos Langebæk. Efter ingeniøruddannelsen i virksomhedsteknologi fra AUC blev han i 1996 ansat som projektingeniør.

I 2001 blev han medejer som led i et glidende, planlagt generationsskifte med stifteren Torsten Langebæk, og han indtrådte i 2003 i bestyrelsen. Generationsskiftet var tilendebragt i 2009, hvor han sammen med adm. Direktør, Peter Gyldendal, blev majoritetsejere.

I starten arbejde Lars Bek Jensen især med det operationelle og teknikorienterede i projekter for kunderne, men gradvist er fokus ændret til at handle om forretningsudvikling og den strategiske rådgivning af kunderne, som i dag tæller både mindre og store kunder, herunder en stor del de vigtigste detailkæder i hele Skandinavien.

I udviklingen, som har løftet supply chain og logistik fra en need to have til en strategisk rolle og et vigtig konkurrenceparameter i mange virksomheder, har han og Langebæk spillet en central rolle som strategisk rådgiver for kunderne. Nye handelsmønstre med online salg og logistikcentre samt IT er i disse år med til, at det er endnu vigtigere at få foretaget analyser og træffe de rigtige beslutninger.

Gennem årene har han også være involveret i et stort antal projekter. Logistik er derfor i dag lige så meget arbejde som en hobby for ham.

Mere fra Langebæk A/S

Langebæk A/S

www.langebaek.com

Langebæk er et supply chain-konsulenthus med stærke operationelle kompetencer. Hos os får du rådgivning om optimalt vareflow i forsyningskæden på alle niveauer og i øjenhøjde. Har I brug for sparring til effektivisering af jeres virksomhed inden for SCM, lagerindretning, produktion, materialeflow, distributionsnetværk og de derti…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere