01.05.2023 | Navnenyt

25 år i Bredana: ”Det har været nogle fantastiske år”

Klaus Agerholm Thomsen, Team Manager og partner i Bredana Axcite, kan i dag fejre 25 års-jubilæum

Året var 1998, da Klaus Thomsen blev ansat som konsulent/udvikler inden for økonomiområdet i Bredana. I dag har han 25 års-jubilæum.

”Det har været nogle fantastiske år, hvor jeg har fået mulighed for at hjælpe mange virksomheder med deres ERP,” siger Klaus, der startede på Kolding-kontoret, mens Bredana stadig havde hovedkontor i Bredebro. Han har dermed også været med på hele ERP-rejsen fra Axapta til Dynamics AX til Dynamics 365.

Klaus fremhæver tre årsager til, at han kan fejre sit 25-års jubilæum i dag.

”Spændende arbejdsopgaver, det store engagement i ledergruppen samt kompetente og rare kollegaer er det, der gør mit arbejde interessant.”

I dag er Klaus Team Manager og partner i Bredana Axcite.

”Det har haft stor betydning for mig at blive partner og være med til at præge den virksomhed, jeg arbejder i,” siger han.

Partnerkredsen består i dag af seks partnere, der har hvert deres ansvarsområde i virksomheden.

”Bredana har gennemgået en interessant udvikling, og jeg glæder mig til at fortsætte rejsen,” afslutter Klaus.

Jubilæet markeres internt i firmaet og under private forhold.

Mere fra Bredana Axcite A/S

Bredana Axcite A/S

https://www.bredana.dk/

Bredana Axcite A/S er Microsoft Dynamics partnervirksomhed og har leveret IT løsninger til danske virksomheder i snart 30 år. Kernen i vores virksomhed er, at vi forstår jeres forretning. De fleste af vores konsulenter er hentet fra industrien, hvor de selv har arbejdet med produktion, logistik eller økonomi. Det betyder, at de kan tage dialogen med din virksomheds f…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere