28.11.2019  |  Branchenyt

Årets første RELEX Live konference bliver i København

Indhold fra partner Hvad er dette?

RELEX Solutions inviterer alle som arbejder i detailbranchen til at komme til den årlige RELEX Live konference

RELEX Live konceptet bliver for første gang afviklet i København d. 23. januar 2020. Her vil RELEX byde adskillige supply chain eksperter velkommen i moderne rammer hos HUONE. Events som disse har indtil nu været succesfulde i 7 andre lande og tiltrækker adskillige eksperter fra forskellige detailvirksomheder. Alle vil få inspiration med hjem til at håndtere tidens største problematikker samt en enestående mulighed for at netværke med ligesindede.

I år vil agendaen blandt andet byde på indlæg fra Circle K og MediaMarkt Sverige som kan fortæller om hvordan de arbejder med supply chain og detailplanlægning i deres virksomheder, samt belyse hvorfor de har valgt at optimere deres processer og hvordan det har hjulpet dem med at blive mere konkurrencedygtig.

Derudover vil vi sørge for, at I får indblik i tidens største problematikker indenfor digital transformation og AI, når Alexandra Instituttet præsentere emnet og fortæller om hvilken indflydelse det har på vores hverdag. Det vil kulminere i en panel debat som også vil bringe talere fra Coop Danmark, Nemlig.com og Matas på banen, når der skal diskuteres, hvordan man kan integrerer AI i sine virksomhedsprocesser.

Du vil også få mulighed for at blive introduceret for RELEX Solutions når Mikko Kärkkäinen, som står i spidsen for vores succesfulde, hurtigvoksende virksomhed fortæller om ’Living Retail’ og guider dig i hvordan man følger med, når forandring er den eneste konstant.

Vi håber, at du har lyst til at starte dit nye år med masser af inspiration til hvordan du optimerer din detailplanlægning. Men husk at der er begrænset antal pladser så tilmeld dig snarest. Vi glæder os til at se dig!

Mere fra RELEX Solutions

RELEX Solutions

www.relexsolutions.com

RELEX Solutions er den førende udbyder af innovativ software til detailoptimering. Vores software er bygget til en tid med ’Living Retail’, hvor forandring er den eneste konstant, og dermed kan vi hjælpe detailhandlere med at tilpasse sig enhver fremtid hurtigere. Vores cloud-baserede ’Living Retail Platform’ leverer pragmatisk AI på tværs at all…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere