Event

Åben 1-dags TWI & KATA simulation

effektivitet.dk

www.effektivitet.dk

  • info@effektivitet.dk
  • 7022 0004
  • Slotsbryggen 14, 4800 Nykøbing F
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 19.11.2018
Start tidspunkt: 9-17
Sted: Grundfos Academy, Bjerringbro
Tilmeld  

Deltag på denne 1-dags globale og anerkendte simulering, som på en realistisk, sjov og legenede måde illustrere sammenspillet mellem TWI og KATA programmerne.

Dagen er fyldt med AHA-opleveler og sjove øvelser. I bliver undervist af en af Skandinaviens eneste KATA Master Trainer, der er uddannet i USA, har gennemført store KATA-projekter og har oversat Toyota KATA bogen i tæt samarbejde med Mike Rother.

Mål

Målet med dagen er, at I lærer og øver Forbedrings KATA, Coaching KATA og hvordan de samarbejder med TWI Programmerne. I vil blive trænet i anvendelsen, og i hvordan I i din organisation kan bruge metoden til at skabe en forbedringskultur, der består af færdigheder, fælles sprog og en kort læreringscyklus. Dette sikrer forsat god udvikling i jeres Lean arbejde. Du vil også få en indsigt i, hvad det som grundlag kræver for at organisere jer til en evt. KATA opstart.

Flere virksomheder tilføjer KATA coaching efter at have arbejdet med nogle af TWI Programmerne i en periode. Dette er med til at komme nemmere fra pilotprojekt til daglig anvendelse i områderne. Ved brugen af Coaching KATA vil I sætte mål og forsøge at opnå disse. I denne proces vil der opstå forhindringer, som kan løses igennem TWI Programmerne - f.eks.:

  • Varians i udførelsen af arbejdet. Her kan TWI Job Instruktion anvendes.
  • Er processen svær at udføre eller tager den for lang tid, så kan TWI Job Metode anvendes.
  • Er processen usikker at udføre, så kan brugen af TWI Job Sikkerhed være godt.
  • Hvis der er modstand mod forandring, så kan TWI Job Relationer anvendes - til at overkomme forhindringen.

Læs mere og tilmeld dig her

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere