Annonce

Opret jobopslag

Toldklarerer

Vi tilbyder individuelle transportløsninger indenfor vej-, sø- og lufttransport til hele verden. Vi skræddersyer løsninger, der gør hverdagen lettere for vores kunder. Det kræver en professionel og fleksibel tilgang til opgaverne altid at sikre optimale og individuelle løsninger.

Vores Toldcenter udfører klareringsopgaver for alle vores kontorer i Danmark, og har desuden ansvaret for at yde en konstruktiv rådgivning omkring spørgsmål relateret til skat både internt og eksternt.

Vi kan tilbyde dig:
En spændende og varierende hverdag med en høj grad af faglig sparring. Et job i en dynamisk virksomhed, hvor du vil blive en vigtig del af den fortsatte udvikling af vores klareringsprodukt. Du vil komme til at servicere både interne og eksterne kunder.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte toldoplag, aktiv og passiv forædling samt diverse daglige opgaver inden for told & skat.

Vi lægger vægt på, at du har erfaring med told-/klareringsopgaver fra enten det private eller offentlige arbejdsmarked, og meget gerne fra transportbranchen.Vigtigst er, at du har lyst til at gøre en forskel i dagligdagen og har en positiv tilgang til alle opgaver.

Vi forventer at du:

  • har gennemført eller er i gang med en Tolduddannelse, som for eksempel Danske Speditørers Tolddiplom-uddannelse eller lignende
  • kommunikerer særdeles godt på engelsk og er fortrolig med hele Microsoft Office
  • har en høj grad af faglig stolthed
  • er en team player, som naturligt tager selvstændigt del i afdelingens mange opgaver
  • har et godt humør, er initiativrig og kan lide at blive mødt med udfordringer i din dagligdag derudover er struktureret, resultatorienteret og ansvarsbevidst
     

Ansøgning:
Ønsker du at komme i betragtning til den ledige stilling, så send din ansøgning hurtigst muligt via nedenstående link. Vi forventer at påbegynde samtaler snarest.
 
Yderligere oplysninger:
Du er meget velkommen til at kontakte Lars Jonassen,  på telefon 7650 4544 eller besøge vores hjemmeside www.scangl.com

Send din ansøgning HER

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på scm.dk

Kontakt

Scan Global Logistics A/S
Kirstinehoej 7
2770 Kastrup

Lars Jonassen
Web: www.scangl.com
Tlf.: 7650 4544
Email: headoffice@scangl.com

Jobfakta

Ansættelsesforhold: Fuldtid
Jobtitel: Toldklarerer
Geografi: Midtjylland
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelsesdato: Snarest muligt
Oprettelsesdato: 07.12.2017

Kort

Annonce