Annonce

Opret nyhed

Thürmer Tools ny kunde hos Slimstock Nordic

Vi er glade for at præsentere Thürmer Tools som Slimstock Nordics nye kunde, der med brugen af Slim4 vil sikre et mere effektivt indkøb, såvel som et mere balanceret lagerniveau.

BRANCHENYT

Thürmer Tools er en søster virksomhed til Slimstock Nordics kunde Wall-Thürmer. Thürmer Tools har mere end 100 års erfaring inden for produktion af høj-kvalitets skæreværktøj og mere end 18.000 artikelnumre på lager. Derudover kan man på Thürmer Tools’ lager finde særlige værktøjer og ulige størrelser som normalt ikke ses lagerført.

Thürmer Tools vil med brugen af Slim4 sikre et mere effektivt indkøb, højere gennemsigtighed både internt i virksomheden, men også på tværs af forsyningskæden. Derudover vil Thürmer Tools sikre et mere balanceret lager på tværs af hele produkt porteføljen.

Implementeringen hos Thürmer Tools er allerede startet. 

Annonce
Slimstock Nordic er partner på scm.dk Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen...
Aktivitet: Artikler: 25 | Navnenyt: 7 | Kompetenceområder: 1

Er du også en del af branchen, så læs om mulighederne for at blive partner.
Læs mere her

Annonce

Relaterede artikler

Annonce

Annonce

Annonce