Annonce

Opret nyhed

Slimstock debuterer med topplacering blandt de mest succesfulde software virksomheder

Slimstock deltog for første gang i år i Main Capital’s top 50 mest succesfulde hollandske software virksomheder og røg direkte ind på en 2. plads.

BRANCHENYT

Slimstock deltog for første gang dette år i Main Software 50, som er et event der hylder de 50 mest succesfulde uafhængige hollandske software virksomheder og er organiseret af investor Main Capital. Virksomheden fra Deventer, røg direkte ind på 2. pladsen og scorede især højt på punkterne internationalisering og den samlede omsætningsvækst.

Den hædrende omtale blev leveret under prisoverrækkelse af Main Software 50 i sidste uge I The Harbour Club i Amsterdam, hvor Erik van Dijk, administrerende direktør for Slimstock udtaler ”Vi er glade for den positive udvikling, som vi som virksomhed har været igennem de seneste år ikke er gået ubemærket hen. I modsætningen til mange andre virksomheder fortsatte vi med fuld gas i kriseårene og det er rart at se, at det har båret frugt”

Arrangementet blev afholdt i år for femte år i træk, og målet er at synliggøre den hollandske software sektors drivkraft for vækst og innovation for offentligheden. Software virksomhederne på denne rangliste udkonkurrerer relevante KPI’s som salgsvækst, international succes, rentabilitet, innovation og beskæftigelse. Mere end 64% af virksomhederne forventes at vokse med mere end 20% de næste to år.

Initiativtager af Main Software 50, Main Capital er et privat investeringsselskab investor med et eksklusivt fokus på software i Benelux og Tyskland. Ved placeringen af virksomheder på ranglisten blev der taget højde for flere faktorer:

  1. Omsætning
  2. Salgsvækst
  3. Graden af ​​tilbagevendende indtægter
  4. Salg gennem partnere
  5. Grad af internationalisering  
  6. Rentabilitet.

Uafhængig forskningsbureau Dialogisk fungerer som revisionspartner af Main Software 50 og gennemgik kriterierne, der bestemte positionerne på listen. Listen består af hollandske, uafhængige software-virksomheder, der ikke er børsnoterede.

Læs mere her >>

Annonce
Slimstock Nordic er partner på scm.dk Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen...
Aktivitet: Artikler: 25 | Navnenyt: 7 | Kompetenceområder: 1

Er du også en del af branchen, så læs om mulighederne for at blive partner.
Læs mere her

Annonce

Relaterede artikler

Annonce

Annonce

Annonce